Имате ли проблем с Google и БТК ?

От: Имате ли проблем с Google и БТК ?

И аз си мислих че при мен е проблема :)

Всичко е ок при мен

БТК винаги са имали проблеми с днсите.
Аз ползвам днсите на Гугъл и проблемите изчезнаха.

Преди година като бях на бтк имах тоя проблем че определени сайтове не се отваряха, след време се отваряха, после пак други не се отваряха, после се оправяше и така... като изтече договора им теглих майните.

това е някаква пародия на adsl, която предлагат бтк, да не говорим за dns-та. Единственото хубаво нещо е, че сервиза за техн. подръжка е Alcatel

Имам същият проблем от доста време насам. Понякога го отваря - понякога не може да отвори никое от приложенията на google. Трябва да рестартирам - и пак започва да го отваря, до един момент. Същото ми се случи и с банкирането и целият сайт на Първа Инвестиционна. Всички ми казват, че не би трябвало да имам проблем и било от компа. Така ли? Ами аз имам 7 лаптопа в офиса и никой не отваря google и пиб в определени моменти. Много странно. Нямам обяснение. Някой ако знае как да го оправим - да вика. Ето и сега не ми отваря google.

:lol: Аз се чудя що трафика все повече пада от гугъл пък то и "БТК" пуснали тяхна панда. :D
Това в кръга на шегата, аз до колкото знам моя доставчик взема интернет от тях и не съм имал подобни проблеми.

Горе