R ReminD Well-Known Member 17 Януари 2013 #1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Последно редактирано: 16 Януари 2014
R ReminD Well-Known Member 17 Януари 2013 #2 От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Последно редактирано: 16 Януари 2014
От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
R ReminD Well-Known Member 17 Януари 2013 #3 От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива трипъл пост, моя грешка!
От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива трипъл пост, моя грешка!
galinstefanov Well-Known Member 17 Януари 2013 #4 От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива Не мога да ти дам репичка, но мерси за споделянето на метода. Ще се пробва
От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива Не мога да ти дам репичка, но мерси за споделянето на метода. Ще се пробва
bodyrock89 Active Member 18 Януари 2013 #5 От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива Само че коментарите в блогспот по дефулт са nofollow.
От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива Само че коментарите в блогспот по дефулт са nofollow.
R ReminD Well-Known Member 18 Януари 2013 #6 От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива bodyrock89 каза: Само че коментарите в блогспот по дефулт са nofollow. Увеличете... Това няма никакво значение, ти само dofollow линкове ли ще слагаш като правиш 1 кампания?
От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива bodyrock89 каза: Само че коментарите в блогспот по дефулт са nofollow. Увеличете... Това няма никакво значение, ти само dofollow линкове ли ще слагаш като правиш 1 кампания?
toniintro Active Member 22 Януари 2013 #7 От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива bodyrock89 каза: Само че коментарите в блогспот по дефулт са nofollow. Увеличете... Те да ми докарват по 5 до 10 човека таргетиран трафик на ден от линк, пък ми дреме дали повечето са nofollow.
От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива bodyrock89 каза: Само че коментарите в блогспот по дефулт са nofollow. Увеличете... Те да ми докарват по 5 до 10 човека таргетиран трафик на ден от линк, пък ми дреме дали повечето са nofollow.
VAsk0 Well-Known Member 27 Януари 2013 #8 От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива Мерси! You must spread some Reputation around before giving it to ReminD again. Ще те издебна и ще ти дам репичка.
От: Имате проблеми с related линковете? Лесен начин за намиране на autoapprove такива Мерси! You must spread some Reputation around before giving it to ReminD again. Ще те издебна и ще ти дам репичка.