Има ли български сайт за печелене на пари от интернет

ludjov

New Member
Здравейте тъй като не съм много на ти със английският език искам да ви попитам дали случайно няма някой български сайт за препечелване на някой друг лев, защото кризата ме хвана много сериозно и просто нямам вариант освен да препечелвам от интернет ако има вариант за Български сайт благодаря ви предварително ! :)

От: Има ли български сайт за печелене на пари от интернет

На правилното място си .почвай от важните теми по разделите за да почнеш да влизаш в час.

Аз разглеждах доста но не открих български сайт за печалба на пари от Интернет. За това още веднъж ви моля да ми посочите ако е възможно линк от, който да печеля :)

Щом кризата те е застигнала, значи имаш спешна нужда от средства!!!???!!!
Средства в краткосрочен план най-лесно можеш да спечелиш от разни услуги, които са рутинни и които предприемачите обичат да аутсорсват към други хора!!!

Ако искаш ме послушай и се ориентирай към следните неща:
- помисли си дали не си добър в писане на статии, дали можеш да предложиш услуга като добавяне по директории и т.н. От това ще изкараш някакви пари най-бързо и лесно, ако предложиш качествена услуга!!!
- започни да четеш форума за да търсиш друг подходящ за теб начин да печелиш пари!!!
- почни да учиш английски!!!!!!!

Най-добре наблегни на първото, като се опиташ да ги съчеташ с останалите две.

Иначе ако си мислиш да започнеш каквото и било друго имай предвид, че за да видиш резултат ще трябва време! А като ти чета поста, при теб май липсва такова.

Също така имай предвид, че голяма част от нас имаме доста добри и сигурни доходи, нещо което ни позволява да експериментираме спокойно, търсейки следващата ниша!

А и последно не се ограничавай до 1 нещо!!!!

P.S. Пази се от сайтове, които предлагат бърза и лесна печалба ;)

Аз разглеждах доста но не открих български сайт за печалба на пари от Интернет. За това още веднъж ви моля да ми посочите ако е възможно линк от, който да печеля :)

Има един нов сайт, аз лично пуснах тема за него тук за да събера повече информация понеже съм още нов в тази сфера, казва се plati5.com, мой приятел го ползва и се похвали, че вече има резултат.

Без знания, никой няма да ти даде пари като кликаш по рекламки =)

Лесни пари без труд няма ! Ето един съвет от мен.

Започни с блог в blogger развивай го пиши качествено съдържание изчакай малко време не очаквай да изкараш 1 000 000 от първия ден след като разбереш как да пишеш качествени статии инвестирай малко пари в собствен домейн и платен хост като парите не е задължително да са твои може да продадеш линкове или някоя платена статия. Продължавай да пишеш статии междувременно купи си самоучител по английски или някой стар учебник и седни да четеш. Първоначално всеки получава пари от рекламните фирми .... припечелените пари дори и малко не ги прахосвай по кафета и за мацки изкарай курс по английски огледай се в коя ниша си проучи възможности за онлайн магазин това е най-добрия начин да използваш трафика ти когато е добре таргитиран .... тогава и парите които харчиш за реклама ще са минимални.

И разбира се не очаквай това да стани от днеска за утре ще ти трябват поне 6 месеца за човек, който не знае нищо... но никой не се е родил научен, но и нищо не му пречи да се научи!

Но ако достигнеш до този последен етап ще имаш достатъчно пари не само за кафе, но и за кръчми....

Горе