Има ли забавяне от регистрация до регистрация?

teffe

New Member
Имам малко необичайна ситуация..

Опитах се да купя доста уникален домейн на 7 август 2023 г. от Cloudflare.

Получих имейл, в който се казва „Регистрацията е неуспешна“, а ден по-късно се показва като регистриран чрез GoDaddy с сървъри за имена на Cloudflare.

Стои неактивен за една година, с името като текст. Срокът на годност е 8 август 2023 г.

Свързах се с GoDaddy, за да се опитам да закупя домейна и въпреки че те потвърдиха, че собственикът е прочел имейлите, те не отговориха. vshare

Всичко изглежда малко... странно.

Нормално ли е домейн да бъде закупен на 7-ми, но да показва датата на закупуване като 8-ми? Времевите клейма са с около 20 часа разлика.

Последно редактирано:
има опашка от чакащи при освобождаване на домейн които да го вземат и за това се е получил подобен проблем. Зависи ти кой по ред на опашката си :)

има опашка от чакащи при освобождаване на домейн които да го вземат и за това се е получил подобен проблем. Зависи ти кой по ред на опашката си :)
А как по-точно се няреждаме ба опашката?
Аз дебна един домейн от 3г и се чудя вече как да го взема.
Собственика инрегистратора не отговарят на контактите.

Това е само за БГ домейните.

А как по-точно се няреждаме ба опашката?
Аз дебна един домейн от 3г и се чудя вече как да го взема.
Собственика инрегистратора не отговарят на контактите.
пиши ми на ЛС може и да мога да ти помогна без да се налага да дебнеш домейна :)
@Sky , не е само за БГ домейните , за всички домейни се отнася и опашката е при първия регистратор.

пиши ми на ЛС може и да мога да ти помогна без да се налага да дебнеш домейна :)
@Sky , не е само за БГ домейните , за всички домейни се отнася и опашката е при първия регистратор.
Дай някой да видим каква е тая опашка.

Дай някой да видим каква е тая опашка.
ти все чакаш някой да ти даде нещо, обърни се към твоя регистратор и го питай за опашките за изтичащи домейни. Опашката не е видима за потребителите, а само за регистраторите. Не говоря празни приказки - а имам огромен опит в регистрацията на домейни защото работих няколко години в GoDaddy като съпорт и имам вътрешна информация.

Горе