Има ли нужда форума от още една подсекция?

Ivo94

Well-Known Member
Доста често ми се случва да публикувам в различни сайтове и блогове различни ревюта на продукти (най-вече дигитални) като обикновено е свързано с различни афилийет програми. Според вас форума има ли нужда от подобна секция, в която всеки може да помества своето ревю (примерно с афилиейт линк или без, подобно на тази във Вариора)? Предполагам, че след като се цели продажба всеки, който ще поства в него ще е максимално изчерпателен и старателен. Така ще имаме нови постове с уникално съдържание като всеки може да изразява и своето мнение за самия продукт. Това го имам просто като идея, която мисля, че ще допринесе за форума, но за нея всички потребители могат да изкажат своето мнение както и администраторите :)

От: Има ли нужда форума от още една подсекция?

Някой с мнение по темата? :)

Нещо като секцията От Вас за Вас - Партньорски Програми. Там където собственици на афилиейт програми правят ревюта на техните или чужди, с които работят добре. Интересна идея, ще очакваме и други да изразят мнения. За ревюта на продукти, които са в помощ на уебмастърите, свободно може да се използва: Инструменти за Уебмастъри - Webmaster Tools. Може да се създаде още един подфорум там за целта, но нека видим другите какво мислят. Май има някакви ревюта на продукти и инструменти, аз лично съм правил на няколко. ;)

От: Има ли нужда форума от още една подсекция?

Прекалено малко са тези ревюта за специализирана секция. Според мен има крещяща нужда от бутон Top (Горе), който да е залепен от дясната страна на екрана. Този който има в момента ниско под всяка страница на дадена тема е крайно неудобен, особено при темите с по-дълги мнения.

Горе