То зимните гуми сигурно вече ги е сложил, поне аз още началото на Ноември. Метни веригите в багажника за всеки случай и си готов, не че ще вали сигурно, ама няма да натежат.
Аз до колкото знам,вече могат да ти пишат АКТ,ако не си със зимни гуми.. Поправете ме ако се лъжа...
Какво разбираш под "как да оборудваме"?Хора.. на 8 декември се качваме с колегите за 4 дни на Банско, и искам да попитам дали ще има сняг?
Да знаем как да оборудваме колите..
Гледах прогнозите за времето а у, уж го дата, че няма сняг.. Но все пак да си попитам, ако има колеги от онзи край.
2008ма си ходих с кабриото и с летните гуми и нямах проблеми, не се притеснявай
Надявам се на тях да пише M+S, а не само някакви картинки на снежинки да има.А бе то зимни гуми има..(само 2 предни са) ама ставаше въпрос за вериги и т.н.
И някой да има някакви отзиви за течна верига(тип спрей?)
А бе то зимни гуми има..(само 2 предни са) ама ставаше въпрос за вериги и т.н.
И някой да има някакви отзиви за течна верига(тип спрей?)
Абсолютно! :|Купи си 4 хубави зимни гуми и си спаси живота, твоя и на тези около теб (обикновенно близки хора).
Години на ред карах с всякакви вариянти между 2 летни/зимни/всесезонни и прочие но осъзнах разликата едва като си слжих свястни зимни и летни гуми (по 4 бр.)
Купи си 4 хубави зимни гуми и си спаси живота, твоя и на тези около теб (обикновенно близки хора).
Години на ред карах с всякакви вариянти между 2 летни/зимни/всесезонни и прочие но осъзнах разликата едва като си слжих свястни зимни и летни гуми (по 4 бр.)
И с зимни гуми имайте едно наум зимата.
Хубавата гума, заедно с всичката електроника са безсилни при неразумно шофиране и/или форсмажорни обстоятелства. Няма чудеса, има обаче повишена вероятност да се спасиш, което не е малко.