1 1000firmi New Member 17 Май 2012 #1 Здравейте, бих искал да попитам дали има рекламна програма, която се вкарва в сайта и да плаща за брой импресии без значение от кликовете
Здравейте, бих искал да попитам дали има рекламна програма, която се вкарва в сайта и да плаща за брой импресии без значение от кликовете
K kat New Member 17 Май 2012 #2 От: Има ли плащане за импресии? Потърси за CPM програми. по-известни са cpxinteractive.com valueclickmedia.com tribalfusion.com
От: Има ли плащане за импресии? Потърси за CPM програми. по-известни са cpxinteractive.com valueclickmedia.com tribalfusion.com
K kuzmanin Member 18 Май 2012 #3 От: Има ли плащане за импресии? В adsense има и клиенти които плащат на импресии но са за английски контент Нерядко ми начисляват пари само за импресии без кликове в акаунта за сайтовете ми с английски контент
От: Има ли плащане за импресии? В adsense има и клиенти които плащат на импресии но са за английски контент Нерядко ми начисляват пари само за импресии без кликове в акаунта за сайтовете ми с английски контент
5ROVBABY Active Member 18 Май 2012 #4 От: Има ли плащане за импресии? Има го и това но са наистина жълти стотинки.