http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=26357&page=2
Да видим @strana как се изцепи на няколко пъти в темата
Така, тоя хубаво ме нареди, че съм чел индийски и пакистански сео оптимизатори, но да видим как стоят нещата наистина с факти;
От 7.10.2011 съм набутал в предприемач 2 анкора на английски език. Шанса да имам related линкове с тия подписи е около 1 процент - например ако съм бутал постове в теми с тайтъл godaddy или review, няма значение, едва ли са отчетени, да видим и резултатите досега:
Sick Submitter Review е на 12то място, нарочно съм избрал пост, който е стар, няма нови линкове от месеци> беше много назад, поне 10-та страница, след линка тук> удари един денс на 7мо място, вмомента е на 12. "About 535,000 results"
godaddy coupon codes october - нов пост > единствените линкове са от digg,delicious,stumble и reddit + подпис с анкор тук. About 2,660,000 results (0.13 seconds) - Вмомента е на 6то място.
Та кой чел, кой не чел индийски и пакистански оптимизатори, май се вижда.
Да видим @strana как се изцепи на няколко пъти в темата
Ако оптимизираш за основните търсачки - няма смисъл за линк-тежест, най-много за трафик тип 5-6 уникални балъка дневно.
1. Повечето търсачки не броят линковете от подписи за пълноценни, тъй като са трудно контролируеми от собствениците на сайтове и това намалява тяхната тежест. Те са на по-ниско ниво дори от коментарните линкове (дето всеки сульо може да си пльосне линка, докато блогерът е забил на подводен риболов в Египет)
Млади момко, осъзнай поне веднъж какво обсъжда темата, кои промени от месец август допринасят за това и чак тогава си наплясквай глупостите, преписани от неграмотните пакистански гурута. Или поне научи английски като хората, че да ги разпознаваш.
И наистина спри да си вреш гагата в неща, от които нямаш никакво понятие, досаден си вече. То не бяха смешки за руските туристически сео-бюджети, дилетанщини за социалки и блогове, и прочии щуротии. Аман от пубери в този форум, тоя тиквеник дори с репутации заплашваше някого. Покрай такива като него думата "оптимизатор" вече звучи обидно и с това се занимава куцо и сакато, а навсякъде се е напълнило със спамери и флудери. Да го хване баща му, да си свали колана и да го напляска там, дето слънце не огрява, дано му дойде малко акъл в главата.
И на теб ли да повтарям, че от месец август Панда вече работи за неанглоезични търсения и вашите експерименти нямат никакво значение в момента. Да не говорим за другите идиотщини, които се повтарят от половината тукашни мухльовци за sandbox (няма такова нещо вече),
Така, тоя хубаво ме нареди, че съм чел индийски и пакистански сео оптимизатори, но да видим как стоят нещата наистина с факти;
От 7.10.2011 съм набутал в предприемач 2 анкора на английски език. Шанса да имам related линкове с тия подписи е около 1 процент - например ако съм бутал постове в теми с тайтъл godaddy или review, няма значение, едва ли са отчетени, да видим и резултатите досега:
Sick Submitter Review е на 12то място, нарочно съм избрал пост, който е стар, няма нови линкове от месеци> беше много назад, поне 10-та страница, след линка тук> удари един денс на 7мо място, вмомента е на 12. "About 535,000 results"
godaddy coupon codes october - нов пост > единствените линкове са от digg,delicious,stumble и reddit + подпис с анкор тук. About 2,660,000 results (0.13 seconds) - Вмомента е на 6то място.
Та кой чел, кой не чел индийски и пакистански оптимизатори, май се вижда.