alexer Active Member 8 Декември 2010 #1 Честит празник на всички празнуващи студенти. Успешно завършване и реализиране. *внимание, ако не четете текста това означава, че сте започнали твърде рано с "празнуването" на празника.
Честит празник на всички празнуващи студенти. Успешно завършване и реализиране. *внимание, ако не четете текста това означава, че сте започнали твърде рано с "празнуването" на празника.
M momcheto Well-Known Member 8 Декември 2010 #2 От: Има ли студенти тук? Хаа...мерси... и да...почваме сега празника
Blinky Owner 8 Декември 2010 #3 От: Има ли студенти тук? Честит празника на всички настоящи, бъдещи и бивши студенти. С най-топли пожелания за успехи в живота и доброто му изкарване!!! Предполагам, че повечето от тях са хванали пътя. Весело.....
От: Има ли студенти тук? Честит празника на всички настоящи, бъдещи и бивши студенти. С най-топли пожелания за успехи в живота и доброто му изкарване!!! Предполагам, че повечето от тях са хванали пътя. Весело.....
Green Bars Well-Known Member 8 Декември 2010 #4 От: Има ли студенти тук? А мерси То и аз още се водя студент Честит празник на всички колеги!
Caprice Active Member 8 Декември 2010 #5 От: Има ли студенти тук? Честит празник и от мен, независимо дали сте настоящи или бивши студенти! Незабравим купон и много положителни емоции! Наздраве!
От: Има ли студенти тук? Честит празник и от мен, независимо дали сте настоящи или бивши студенти! Незабравим купон и много положителни емоции! Наздраве!
G gangster New Member 8 Декември 2010 #6 От: Има ли студенти тук? Честит 8-и декември на всички настоящи и бивши студенти и от мен! Приятно напиване! :wink:
От: Има ли студенти тук? Честит 8-и декември на всички настоящи и бивши студенти и от мен! Приятно напиване! :wink:
A adi Well-Known Member 8 Декември 2010 #7 От: Има ли студенти тук? Честит празник и от мен! Успехи и късмет на студентите! Приятно напиване! :wink: Увеличете... Едва ли има такова нещо - обикновено само главоболия на другия ден за напилите се Звучи като приятно прекарване Последно редактирано: 8 Декември 2010
От: Има ли студенти тук? Честит празник и от мен! Успехи и късмет на студентите! Приятно напиване! :wink: Увеличете... Едва ли има такова нещо - обикновено само главоболия на другия ден за напилите се Звучи като приятно прекарване
haro New Member 11 Декември 2010 #9 От: Има ли студенти тук? Честито на всички колеги и от мен, аз също съм студент, но тъй като се регистрирах преди 1 час време едва сега мога да поздравя дори с малко закъснение.
От: Има ли студенти тук? Честито на всички колеги и от мен, аз също съм студент, но тъй като се регистрирах преди 1 час време едва сега мога да поздравя дори с малко закъснение.