Има ли такъв скрипт за линкове

mantaman

Well-Known Member
Има ли такова нещо като скрипт при който когато на някой сайт съм си сложил линк във футера да мога от нещо като контролен панел да променям линка както си искам без да ми се налага да влизам в самият сайт.
Г. как би приел такова нещо и дали няма да е проблем.
Идеята ми е че понеже събрах доста сайтове които са на различни платформи и различни хостове и непрекъснато забравям къде как се влизаше и кой файл се променяше да им кача този скрипт и от едно място да си управлявам линковете. Би трябвало да се получи нещо като адсенса на Г. качил си код а пък те ти въртят каквито се сетят реклами.
Ако няма такова нещо готово има ли някой който би го написал срещу заплащане

хъм може едно или повече фаилчета линкс1.пхп ... линкс2.пхп дуржиш ги на един централизиран хостинг и ги инклудваш с пхп във футърите на ралзичните сайтове когат се налага човъркаш само в тях :)

От: Има ли такъв скрипт за линкове

Мерси много Кулис може би е лесно, но това не ми е силна страна за това ще се радвам някой ако може да предложи готово решение за което да си платя

Ами принципно и аз бих го направил с теслата :) и иклудове както предложи куулайс ама ако искаш нещо по юзер френдли с интерфейс база за линковете и още щуротии ето този пич http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=16899 много съм доволен от него, сигурно ще ти измисли нещо :)

Това е работа за 15 минути най много

Упътване:
1. Слагаш на твой хост един файл links.php - domain.com/links.php
2. Вътре му листваш линковете:
Код:
<a href='domain1.com'>keyword1</a>
<a href='domain2.com'>keyword2</a>
<a href='domain3.com'>keyword3</a>
<a href='domain4.com'>keyword4</a>
3. Ровиш се из всичките ти сайтове където са линковете и заменяш линковете с
Код:
<? include('http://domain.com/links.php'); ?>

По този начин този файл links.php ще се изпълнява във всеки един твой сайт и линковете ще са еднакви. Когато промениш файла, ще се променят и линковете навсякъде.

Ако имаш проблеми пиши тука. То е грехота за такова нещо пари да се дават.

А Г. дали няма да има нещо против тази система

като е инклуднато все едноче е част от сайта на който го показва не изглежда като отделен файл

идеята че може да го слагаш на всичките си сайтове и да от едно място и като го едитнеш да се променя навсякъде...

А Г. дали няма да има нещо против тази система

Г няма как да разбере за тази система, понеже файла е пхп, а Г вижда крайния резултат - хтмл
Ако Г по някакъв начин се докопа до фтп акаунт за сайта ти може и да разбере, но и в такъв случай не виждам какъв проблем би било това.

Горе