MihailMihov
Well-Known Member
Има ли хора които са в бизнеса с монети и банкноти тук ? Имам разни дето се чудя на кой да ги пробутам...
едно време (преди 4-5 години) в аукциона съм продал монети и банкноти за стотици, но сега, както и всички останали продавалници, олелекси молелекси и прочее са пълна боза, дето купувачи няма, а има само тарикатчета на 15-16 години.Ако в http://auction.bg/ не може да ги продадеш, никъде няма да можеш
Ами имам към 25 френски монети различни, имам няколко чисто нови банкноти от Виетнам и няколко индийски монети с йероглифи.Дай да видим с какво разполагаш
Златни? Преди 1940г.?Ами имам към 25 френски монети различни, имам няколко чисто нови банкноти от Виетнам и няколко индийски монети с йероглифи.
Има ли хора които са в бизнеса с монети и банкноти тук ? Имам разни дето се чудя на кой да ги пробутам...
не не, 1970-1990 са някъде
Аз пък имам две, жълти са на цвят от едната страна имат човешка глава с някакъв венец, а от другата някакъв седнал на стол и с надписи около него. Намерихме ги на село в една стара къща като я събаряха, имаше и други с тях ма бяха целите зелени и не се виждаше нищо и ги изхвърлихме. Тия се търкалят из шкафовете, ако някой ги иска да казва.