Импресии са реални потребители

Има ли някакъв начин да направя например 1К или повече и после да ми се пращат реални потребители и да се регват във форума

От: Импресии са реални потребители

има начин да направиш 1к, но дали ще се регват във форума ти е друг въпрос.

но дали ще се регват във форума ти е друг въпрос.

И това не е проблема в случая...

Въпроса е дали ще го посещават после дори и да се регнат...

Броя изпресии и регистрации не правят форума това кое е!

Не ме разбрахте говоря дали няма такива сайтове в които да направиш на тях например 1000 импресии или повече после те да ти пуснат реални хора във форума

Как ще те разберат, като не можеш да напишеш едно изречение като хората?

изпресии
:lol::lol::lol:

Re: От: Импресии са реални потребители

Не ме разбрахте говоря дали няма такива сайтове в които да направиш на тях например 1000 импресии или повече после те да ти пуснат реални хора във форума

Не, такава глупост няма просъществувала. Дори да съществува като идея е граничеща с безсмислието:

1. Каква е тематиката на форума ти - каква паплач ще ти "пуснат" за да се регистрира
2. Дори паплачта да се регистрира тя няма да пише
3. Дори паплачта да пише тя ще пише пълни глупости

И трите точки по-горе са чисто хипотетични, защото регистрацията дори само на един потребител е в пъти по-трудоемка от правенето на 1000 импресии.

Съвет: опитай се да привлечеш реални потребители сам от тематични социални групи, чрез органично търсене или от други сайтове (не да ги гепаш а да ги привлечеш с качествено съдържание - добри форум постове, гест блогинг, качествени коментари и пр)

Аз и първия и втория път не разбрах въпроса. Искаш да пращаш посещения на някакъв сайт и после те да ти пратят потребители, така ли?

Горе