Здравей, преди малко бях писал в раздел "Помощ", че търся точно такъв човек. Останал съм с впечатлението за себе си, че съм доста креативен, пиша поеми от време на време, малки разкази, но това е отделен въпрос. Много често ми идват наум добри идеи за сайтове и ако малко повече се съсредоточа над това (процеса на мисленето на нови идеи), успявам да изкарам някои доста добри неща от това. Имам ниво C1 Английски език, което директно означава, че безпроблемно мога да се оправям с езика и доста натрупан опит на Photoshop, което, имайки впредвид факта, че мислиш да инвестираш в проекта, е ненужно, но реших, че си струва да се спомене. Доста на "ти" съм с маркетинг и изобщо всякакви сфери на интернет и технологии от forex до афилейти. Бих ти предложил да поговорим на лично, за да решиш сам за себе си дали си заслужава. И най-важното е, че мога, след добро обсъждане на проекта, да ти предоставя пълен план за него, както ти каза - от къде идват хората, как ги привличаме, с какво, защо, как монетизираме работата.
/showthread.php?t=52398&p=568616#post568616 - това е линк към темата ми в друг раздел