Индексиране в гугъл на нов сайт

rak

Active Member
В петък пуснах нов сайт, на нов домейн, обаче въпреки че го добавих по всички правила в гугъл, добавих му sitemap, robots.txt както и в аналитикса го добавих и му даде зелена отметка, а при търсене дори като се напише пълното име на домейна не излиза изобщо в гугъл. Иначе като се напише в браузъра си излиза. На какво се дължи това. Тъй като този домейн явно е бил ползван и изоставен, защото излиза в списък изтекли домейни, възможно ли е да е бил наказан за нещо и сега затова да не се индексира, или просто трябва да почакам няколко дни? Добавих го автоматично в 300 търсачки, но не е събмитван в директории още. Странна работа, другите сайтове се показваха преди още да съм ги добавила, а този нещо зацикли.

От: Индексиране в гугъл на нов сайт

никъде не е казано за колко време сайта трябва да влезе в индекса ...
Сложи си линк в подписа във форума ... без линкове няма да стане ...

никъде не е казано за колко време сайта трябва да влезе в индекса ...
Сложи си линк в подписа във форума ... без линкове няма да стане ...
Е, не мога да наредя един куп сайтове в подписа, сложих линкове в другите ми сайтове към него, сега като пусна и материали в социалните мрежи надявам се да излезе.

От: От: Индексиране в гугъл на нов сайт

Е, не мога да наредя един куп сайтове в подписа, сложих линкове в другите ми сайтове към него, сега като пусна и материали в социалните мрежи надявам се да излезе.
можеш да сложиш до 4 ...
щом си сложила в другите си сайтове, ти остава само да чакаш ...

нормално е 4-5 дни да не излиза и по домейн дори в търсене :)
аз преди месец - три пуснах така 5-6 сайта и ги нямаше няколко дни на търсене после постепенно взеха да се качват - въпреки линковете в десетина други сайта - така че е нормално
вторник ще го има

Последно редактирано:

Ами ще чакам, какво да правя.

Ами ще чакам, какво да правя.

до сега чака интернета -сега Г. :)
имаше тук скоро една тема за бързо индексиране на сайт , но може би е най правилното е да се чака .

Последно редактирано:

Аз пък имах няколко готови сайта, които все по нещо ми оставаше да им донаправя.
Така се случи, че се хванах и ги завърших за няколко дни.
Пуснах първите 2 без да ги добавям никъде - само ситемап и роботс изпратих през уебмастърския акаунт.На другия ден бяха излезли в индекса.И тогава от много акъл взех, че праснах и останалите 5 бр. и зачаках пак да се появят.
Да, ама не ! Не само, че не са се появили още, ами и предните 2 изчезнаха от индекса:)
Май много се изсилих нещо и сега ще си чакам какво ще стане.

Чакай, може и след 1 седмица да излезе, а и какво толкова бързаш?

Вчера пуснах статия от сайта в digg, днес по ключова дума излиза на трето място в резултатите и се отваря в digg. Оттам са влизали хора от Канада предимно. Обаче самия сайт обаче още не излиза, макар че му пиша целия URL. Ще чакам, то и без това ще ходя на морето...

Горе