Здравейте...нов съм в форума и се надявам темата ми да не е много не на място, но ще рискувам. Четейки темите в форума свързани с блоговете с комерсиална цел, у мен останаха доства въпроси (нормално като за индианец :mrgreen: ). Та да си дойда на мисълта... имам личен блог, в който пишех всякакви глупости ,та го споменавам само като предишен опит. Наскоро, след като разбрах за различните начини за припечелване на пари от интернет, веднга се реших, че и аз искам да намажа. Само че докато четях форума разбрах,че нещо уменията ми много куцат, да не кажа че липсват (основни познания по html и dreamweaver...може би единствено английският ми е на по-сносно ниво). Та решил съм да списвам блог свързан с фитнес програми, диети, хранителни добавки (тъй като самият аз се интересувам от това). Интересувах се дали можете да ми препоръчате affiliate, предлагащ подобен сорт продукти. Другият ми въпрос е свързан с привличането на трафик...въпреки качените видео материали не зацепих пиниза ( не ми е за първи път). Също исках да питам има ли значени дължината на поостовете ...отразява ли се по някакъв начин и дали 600-800 думи е добра дължина за пост (просто, защото ще са на английски и би ми отнело доста време да пиша по-дълги постове). Благодаря предварително и се извинявам за умствената си ограниченост .