sinan Member 19 Януари 2019 #1 Здравейте, Ако има хора които имат някакав мерак за отваряне на сайт, онлайн магазин мога да съдействам имам опит в сферата. Мога да създам и инсталирам сайт,личен блог,онлайн магазин тн. На достъпни цени. За инфо на ЛС
Здравейте, Ако има хора които имат някакав мерак за отваряне на сайт, онлайн магазин мога да съдействам имам опит в сферата. Мога да създам и инсталирам сайт,личен блог,онлайн магазин тн. На достъпни цени. За инфо на ЛС
helf_php Active Member 19 Януари 2019 #3 sinan каза: Здравейте, Ако има хора които имат някакав мерак за отваряне на сайт, онлайн магазин мога да съдействам имам опит в сферата. Мога да създам и инсталирам сайт,личен блог,онлайн магазин тн. На достъпни цени. За инфо на ЛС Увеличете... Супер,че можеш да инсталираш wordpress. Но, като гледам как си написал обявата е малко несериозно. 3 реда написани за 5 минути. Ако някой има мерак за отваряне на сайт?
sinan каза: Здравейте, Ако има хора които имат някакав мерак за отваряне на сайт, онлайн магазин мога да съдействам имам опит в сферата. Мога да създам и инсталирам сайт,личен блог,онлайн магазин тн. На достъпни цени. За инфо на ЛС Увеличете... Супер,че можеш да инсталираш wordpress. Но, като гледам как си написал обявата е малко несериозно. 3 реда написани за 5 минути. Ако някой има мерак за отваряне на сайт?