Интересен начин са намерили за класиране

devilx

Well-Known Member
някой май е намерил интересен начин за класиране , незнам как са клокнали , но изглежда добре, може човека да е от форума..

някой е купил домейна wimbet.bg и се класира на 5 позция по 1.2 МЛН волуме.. обаче като кликнеш всеки път те води към друг букмейкър.. изглежда интересно

това е човека регистрирал домейна https://intch.org/12838934
Иван Козаров....

Опитен мениджър на продукти / проекти с над 6 години опит в партньорския маркетинг, бизнес развитието и управлението на проекти. В момента ръководи проекти в kazina.bg като дистанционен мениджър на продуктови проекти, с предишен опит в iGaming.com и Palms Bet Bulgaria. Доказан опит в управлението на екипи, насърчаване на положителни отношения между служителите и предоставяне на ориентирани към резултатите маркетингови стратегии. Преди това е бил ръководител на партньорския маркетинг в Bet 90 и Palms Bet, както и консултант по бизнес развитие в Paynetics. Владеене на набор от инструменти за маркетинг и управление на проекти.

5 позиция за кой keyword? Иначе typo домейните не са новост. Същият е взел и winbrt.bg По-скоро краде трафик от грешки при директно въвеждане.

Много хитър начин за афилейт трафик. Аз като знам колко пъти съм търсил в гугъл abc вместо abv...представям си този колко афилейт шарана си е хванал само срещу 20-50 лв на година.

5 позиция за кой keyword? Иначе typo домейните не са новост. Същият е взел и winbrt.bg По-скоро краде трафик от грешки при директно въвеждане.
класира се на 5 позиция за WINBET думичката където има 1.2 млн търсения месечно

Много хитър начин за афилейт трафик. Аз като знам колко пъти съм търсил в гугъл abc вместо abv...представям си този колко афилейт шарана си е хванал само срещу 20-50 лв на година.
Повечето афилейти забраняват такъв трафик и не го признават.

Горе