Интересно нещо излизаше на 1-ва страница на 5-6 място , а днес нищо

TaloV

Well-Known Member
Вчера и онзи ден блога ми за сериала "Къде е батко?" с ключова дума "Къде е батко" в гоогле излизаше на 1-ва страница на 5-6 място , а днес нищо - няма го в първите 10 сигурно ... защо така, на какво може да се дължи това ?
 
Re: Интересно нещо

нов блог / сайт с малко линкове така си денси в като постарее понатрупа линкове ще спре. Иначе ако ставаше на въпрос за американскит гугъл въобще неизлизаш затова го няма този проблем :)
 
От: Интересно нещо излизаше на 1-ва страница на 5-6 място , а днес нищо

значи няма да се притеснявам :)
 
От: Re: Интересно нещо

няма начин - нормално е блога ти е нов и си сменя позициите редовно, ако го беше подсилил с повече линкове можеше и да не падне толкова

Иначе ако ставаше на въпрос за американскит гугъл въобще неизлизаш затова го няма този проблем :)
мен пък ми стана любопитно с тоя новия блог дето пуснах как го прасна на 2-ра страница за думи които имат около 250млн резултата още като имаше 2 статии/сега недобавям, искам да индексира тези, но нещо има проблеми явно.../ сега иначе започна да го засилва назад - към 3-та е някъде май
 
От: Интересно нещо излизаше на 1-ва страница на 5-6 място , а днес нищо

За "Къде е батко" не ми се вярва да е голяма работа. :)
Щом вбокса е на челно място, значи конкуренцията не е много сериозна. Но едно е сигурно - трудно ще ти е. Всеки го е показал с линк от някъде (линк байт) и това малко сдухва. НО първа позиция е следваща цел надявам се. ;) Успехи. Повечко линкове с този тайтъл.
 
От: Интересно нещо излизаше на 1-ва страница на 5-6 място , а днес нищо

ще се постарая още колкото мога :)
 

Горе