Бате и аз сам му много навит на това парти дано да има кинти за 2008 да се праи да се съберем от Предприемач и да им покажем че и ние можем 8)Tsanko каза:Аз мисля да ходя тази година. До сега не бях промотирал ГБ, но сега почнах 8) Сигурно ще е яко партитооо :twisted:
Бате гледай http://genbucksparty.com/ 8)CrAzY-MaST каза:Къде ще е туй парти бе :lol:
И мен мн ме кефи ще питам ако някой знае иначе тва е много надъхващо,ZzZaPyr каза:Някой да знае парчето което се крие зад "Техно Микс" . На коя песен е микса
Иначе аз няма да ходя тъй като не ги промотирам , но за в бъдеще имам и такива планове
Бате я ги кажи щото аз не ги разбрахcoolice каза:Миналата година беше много по лесно да спечелиш искаха 250 ордера да имаш за периода и готово тази година малко страно ги отчитат точките
Ха-ха-ха, кой е филма? Иначе съм обеден че където и да отидеме сме 100% играчи. Не ко казвам защото го мисля, а защото е така. Супер яки пичове и мацки сме се събрали тук. Може да нямаме добър иминж, но за сметка на това чужденките питата за нас. :wink: Защото сме # 1. Малко откровения от мен.inviSible каза:Да както каза Tsanko ние може дори да сме по добре от другите
btw Tsanko кажи го филма
С продажби, само трябва да видиш колко продажби колко точки ти носят. :wink: :roll:inviSible каза:Дам така е
А да ви питам тея точки как се правят???
Ще видим се някаде пише мерси бате.Blinky каза:С продажби, само трябва да видиш колко продажби колко точки ти носят. :wink: :roll:inviSible каза:Дам така е
А да ви питам тея точки как се правят???
Окс ще чакам че Българските филми ми харесватTsanko каза:Ами човека, който ми каза за фюлма го е гледал във суров вариянт, така че може би до половин година ще е готов. Като разбере нещо повече ще пиша :lol: