H h2k New Member 9 Август 2008 #1 Здравейте, може ли някой от вас да ме опъти каде мога да прочета българките закони за интернет.. онлайн линк или някоя книга която да си закупя, без значение. Благодаря, -h2k
Здравейте, може ли някой от вас да ме опъти каде мога да прочета българките закони за интернет.. онлайн линк или някоя книга която да си закупя, без значение. Благодаря, -h2k
radev Well-Known Member 9 Август 2008 #2 От: Интернет закони в България Конституция на Република България ще ти свърши работа секция "Интернет закони" няма май
От: Интернет закони в България Конституция на Република България ще ти свърши работа секция "Интернет закони" няма май
H h2k New Member 9 Август 2008 #3 От: Интернет закони в България Еххх, благодаря за лика батка но май ще се наложи да поровя повечко че нищо съществено не намерих в тая наша конституция. Edit: Намерих едно линкче към бг закони но нищичко за интернет damn Последно редактирано: 9 Август 2008
От: Интернет закони в България Еххх, благодаря за лика батка но май ще се наложи да поровя повечко че нищо съществено не намерих в тая наша конституция. Edit: Намерих едно линкче към бг закони но нищичко за интернет damn
strana Well-Known Member 9 Август 2008 #4 От: Интернет закони в България Трябва да прегледаш някои лекции по информационно право, има доста полезни нещица. Повече инфо - ТУК
От: Интернет закони в България Трябва да прегледаш някои лекции по информационно право, има доста полезни нещица. Повече инфо - ТУК
C Carnation Member 9 Август 2008 #5 От: Интернет закони в България То честно казано що ли те интересуват? Все едно, че някой ще му обърне внимание. И аз мисля че има само проект... Но можеш да попиташ тук: http://www.lex.bg/laws/tree.php?what=laws&search=%E8%ED%F2%E5%F0%ED%E5%F2 Тук хората са по-запознати със законите.
От: Интернет закони в България То честно казано що ли те интересуват? Все едно, че някой ще му обърне внимание. И аз мисля че има само проект... Но можеш да попиташ тук: http://www.lex.bg/laws/tree.php?what=laws&search=%E8%ED%F2%E5%F0%ED%E5%F2 Тук хората са по-запознати със законите.
H h2k New Member 9 Август 2008 #6 От: Интернет закони в България Благодаря сега ще прегледам нещата които ми дадохте. @ Carnation Този сайт го намерих и се ровя там в момента.. дано намеря нещо че голяма каша са тия бг закони :X
От: Интернет закони в България Благодаря сега ще прегледам нещата които ми дадохте. @ Carnation Този сайт го намерих и се ровя там в момента.. дано намеря нещо че голяма каша са тия бг закони :X
C Carnation Member 10 Август 2008 #7 От: Интернет закони в България Ами и там си имат форум... Пусни една темичка, вместо да се ровичкаш
H h2k New Member 10 Август 2008 #8 От: Интернет закони в България Дам, в крайна сметка реших че най-добрия вариянт ще е да се консултирам със някой адвокат че колкото и да чета те тия на обикновен български език немогат да говорят.
От: Интернет закони в България Дам, в крайна сметка реших че най-добрия вариянт ще е да се консултирам със някой адвокат че колкото и да чета те тия на обикновен български език немогат да говорят.
radev Well-Known Member 10 Август 2008 #9 От: Интернет закони в България имаше един сайт за онлайн консултации с приемливи цени.. не го помня, но потърси го.
От: Интернет закони в България имаше един сайт за онлайн консултации с приемливи цени.. не го помня, но потърси го.
Sobieski Well-Known Member 11 Август 2008 #10 От: Интернет закони в България само дето закони няма в БГ...
radev Well-Known Member 11 Август 2008 #11 От: Интернет закони в България О, има повярвай.. Но те не могат да са в полза за всички, за някои са в ущърб
От: Интернет закони в България О, има повярвай.. Но те не могат да са в полза за всички, за някои са в ущърб