Интернет магазин в китай - въпросителни???

rossipel

Active Member
Здравейте,
Дали има някой, който да продава в Китай. Знам, че въпросът ми звучи малко странно и необичайно, но ми трябва малко информация относно методи за разплащания и разни такива неща. Моля ако някой продава в Китай или има някаква информация как стоят нещата да пише.
Предварително благодаря

От: Интернет магазин в китай - въпросителни???

MySeller => не така, не се прави на тарикатче с тази реклама, има си правила в този сайт! Момичето пита за друго нещо, ако си компетентен и знаеш - отговаряш, ако не - подминаваш.

Също така ме интересува ако някой се е занимавал с оптимизация и класиране на сайт в Китай?
Мерси

Можеш да драснеш по едно писъмце на тези три адреса.
(Странно - защо адреса на китайското посолство е в яху?)
Опиши колкото можеш по-конкретно нещата и въпросите си. Все отнякъде трябва да изскочи заек.

ПП
На мен ми превежда и трите сайта. На места ползват текст във картинки и няма как да се преведе. Но на третия има алт и превежда и картинките.

Последно редактирано:

Искаш ти да продаваш от тук в Китай, или от там да си продаваш на китайци.? Имай на предвид, че китайците само продават, не знам как от тук ще им продаваш нещо. Разучи въпроса дали магазина(сайта) ти е добре да бъде и с китайски език, EN е задължителен, но представи си ако ти трябва китайски език.... Но каквото и да правиш трябва да си знаеш езика.

А и да имаш сайт, който да продаваш в Китай, според мен трябва да е по-скоро EN, защото цивилизования китаец си знае английския.

Искаш ти да продаваш от тук в Китай, или от там да си продаваш на китайци.? Имай на предвид, че китайците само продават, не знам как от тук ще им продаваш нещо. Разучи въпроса дали магазина(сайта) ти е добре да бъде и с китайски език, EN е задължителен, но представи си ако ти трябва китайски език.... Но каквото и да правиш трябва да си знаеш езика.

А и да имаш сайт, който да продаваш в Китай, според мен трябва да е по-скоро EN, защото цивилизования китаец си знае английския.

Идеята е от тук да се продава в Китай на китайците :) Със сигурност трябва да е на китайски сайта и на английски. Не знам езика, имам човек с китайски, който да преведе нещата и да провери да не звучи смешно на китайски :)

Горе