Трябва ми надежден интернет сайт ... а изобщо търси в нета за подобна статия?
You must spread some Reputation around before giving it to Web Makers again.Пробвай с това. Аз ползвам него и съм доволен!
94% Unique Content е добре нали?
От своята практика си знам - когато си добър в това, което правиш, и с копирано съдържание не само ще си в топ-10, но и лесно ще заемеш първа позиция. А когато не знаеш какво правиш, когато егото ти е голямо, ако ще и не 100 %, а 1000 % уникална статия да имаш - ще си на последно място!
Като мине Пандата, на което място ще отидеш? Уникалността на текста е есенциална в seo-то.
Мерси много момчета. 94% Unique Content е добре нали?
Пробвай с това. Аз ползвам него и съм доволен!
Колко панди минаха - все съм си на първа позиция!
Когато се отпусна и не гоня първото място, а го правя за кеф, рядко излизам от топ-10. Както споменах - има си тънкости, който знае и може.
Докато усетя за какво иде реч, си проверих 5-6 статии, публикувани. На една ми даде 14% Unique Content?! :-o Как става това?Пробвай с това. Аз ползвам него и съм доволен!
Да не говорим за авторските права, че тази седмица няколко писма пратих по тази тема.
Копирането е кофти! Който разчита само на копирано съдържание и възползване от труда на другите, не заслужава място в Интернет. Точка.