2012 е далеч, рано е още
Що не ги оптимизираш и след време пак да се пробваш
ника ти е много оправдан...Не вярвам някой друг освен теб да напише olympic games по твоя начин.
Т.е - имаш наистина уникални домейни, искай им много пари, гледай да не се минеш.
съмнявам се оггин да се изкаже така ... даже съм сигурен че неможе човек с толкова опит да се изкаже такаbudalata = oggin
Аз виждам обявата така:
----------------------
Продавам
olimpicgameslondon.com
olimpicgameslondon2012.com
Цената е по 60$ на парче или 100$ - двата заедно.
Има допусната грешка в изписването (olimpic вместо olympic)
Но все пак има 4400 търсения месечно в гугъл именно на olimpic, като горните домейни с малко СЕО, и около 20 статии - излизат на челни позиции. С добавяне на АдСенс - ще постигнете доходност от около 45$-90$ месечно и това е на този етап. Когато олимпийските игринаближат - приходите чувствително ще се повишат.
За контакти: ЛС
----------------------
ПС: Не е Оггин, наистина не е неговият почерк...
ако щеш и куреца му лижи, ама се дръжте малко по-нормално.мхм що пък да не му лижеме дупето заради дмоз а...
ако щеш и куреца му лижи, ама се дръжте малко по-нормално.
5000 търсения на месец??
Това са 160-170 на ден, ако си в топ 10 я получиш 10-15, я НЕ ...
заблудените са малко, а като се има й в предвид, че гугъл ти казва, че може би си търсил друго и все пак си дава резултати от olympic games ...
ще му стана къвто си искам ... а ти може да не ми държиш такъв тон ...абе ти не ми обяснявай аз как да се държа , идва той и почва да се прави на остроумен а ние да му се държим нормално щото бил едитор в дмоз , еми може да му станеш жена в такъв случай... дръж се ти по нормално като толкова ти е мерак. писна ми от подмазвачи и моралисти
ще му стана къвто си искам ... а ти може да не ми държиш такъв тон ...
Нито съм те обидил нещо, нито нищо ...
Всички давате яко акъл, спрете се малко, тука от Абрамович нагоре само сте се събрали.
По-спокойто, всеки има право да коментира.
Ако нещете коментари - направете като в дата.бг - забранете ги и няма да се коментира ...
не е Огин, ама ако искате някога да имате сайт в дмоз може да се държите по-нормално с будалата