Искам да пусна CPC кампания на български, но сега пред мен седи дилемата коя мрежа да избера, дали да е една или няколко и как да оптимизирам бюджета с който разполагам правилно. Някой можели да препоръча?
Подбри си добре ключовите думи и налазвай Google Adwords. Не, не очаквай свръх ефективност от кликовете. Просто ако нацелиш добре ключовите думи и за тях плащаш ниски цени, от бройката ще си избиеш инвестициите. Предимството на тези е, че можеш да си допълваш бюджета периодично с дребни суми от поне 20лв. Също така няма формалности и се плаща лесно (с Visa Electron може).
Като гледам, май станах рекламен агент на Google. Искам комисионна от Г!
Явно не съм бил съвсем ясен. Под избиване на парите имах предвид точно това - осигуряване на качествени редовни посетители. Посетителите са също измерими в пари, така че с това практически парите са избити.
и аз бих гласувал за адурдс лесно се започва намират се ваучъри с които да направиш тест и по добре давай повече за клик но си направи таргетирана кампания ще си по доволен от резултата отколкото да избереш много не таргетирани киурди и да даваш евтино
От: Искам да пусна CPC кампания на български - Кое да използвам?
И аз бих ти препоръчал Google Adwords. Моят личен опит сочи, че резултатите са добри. Ето и едон съвет. Прецени от коя държава искаш да получиш посещения и избери само нея от списъка с държави. В противен случай ще имаш и кликове от Никарагуа и Кувейт, които не знам дали ще ти свършат работа....
На скоро изпробвах Etarget. Мога да кажа, че също съм доволен. Рекламите им се излъчват по няколко големи и купища по-малки сайтове, но отчетността е добра и рекламата е ефективна. Имат изискване да се стартира със 100 лв, но аз се обадих и ми казаха, че мога да преведа и по-малка сума, за да опитам (нямах им много вяра в началота ). Доволен съм и ще продължа да рекламирам с тях.