Искате лесни пари ?

Здравейте трябва ми човек , който да ми разпространи сайта ! При достигане на 1000 посещения , давам 150лв , после при 3000 , давам още 250лв. , пишете ми на SKYPE e_x_t_r_e_m_e2 . Все пак цените може и да се повишат малко :wink: и в зависимост от това колко бързо стане това ще получи награда :roll: Сайтът е u-connect.tk

От: Искате лесни пари ?

1000 посещения не е трудно да се докарат , въпроса е какъв трафик търсиш ?

Ако някой смята, че офертата кърти може да влезе на сайта - има още по-изкъртваща оферта "Безплатна рекламация на вашия сайт"

Извадка от Тълковен речник на българския език:

Рекламация - Претенция за заплащане на обезщетение за некачествена стока.

Айдън, наистина ли собственици на сайтове ви плащат за да публикувате оплаквания срещу тях?!?!

Колкото до предложението - за 150 лв награда за да ти докарат 1000 дневно стабилен трафик?

и хипотетично ако се наемат повече от един кой печели?

А каква цена бихте предложили някой да напише грамотно и смислено инфо за сайта Ви? :)

От: Re: Искате лесни пари ?

Ако някой смята, че офертата кърти може да влезе на сайта - има още по-изкъртваща оферта "Безплатна рекламация на вашия сайт"

Айдън, наистина ли собственици на сайтове ви плащат за да публикувате оплаквания срещу тях?!?!

Колкото до предложението - за 150 лв награда за да ти докарат 1000 дневно стабилен трафик?

Не е само това виж горе в слайдъра

Като сложите нашия ФРЕЙМ в вашия сайт

Найстина ли смятате, че с този сайт някаой ще ви повярва :lol:

Re: От: Re: Искате лесни пари ?

Не е само това виж горе в слайдъра

ми, честно казано малко ме е гнус да вляза пак, така че ще ти се доверя, че в слайдъра има още някой бисер

От: Re: От: Re: Искате лесни пари ?

ми, честно казано малко ме е гнус да вляза пак, така че ще ти се доверя, че в слайдъра има още някой бисер

Шок и ужас, довечера да не сънуваме кошмари :lol:

Офертата е перфектна аз незнам какво сте му се вторачили на човека в сайта - нали си плаща и при това добре
От обявата като гледам с лекота за няколко дни могат да се изкарат 400лв - Първо никъде не е упоменато за какъв трафик става дума тоест може да му сложа банер на един два сайта от където ще получава по около 200 влизания на ден - тоест след около пет дни вече ще съм взел първите кинти и след още няколко дни вторите.

Мисля че офертата е перфектна

Офертата е перфектна аз незнам какво сте му се вторачили на човека в сайта - нали си плаща и при това добре
От обявата като гледам с лекота за няколко дни могат да се изкарат 400лв - Първо никъде не е упоменато за какъв трафик става дума тоест може да му сложа банер на един два сайта от където ще получава по около 200 влизания на ден - тоест след около пет дни вече ще съм взел първите кинти и след още няколко дни вторите.

Мисля че офертата е перфектна

То може и с бъкс може да се направят, ама с такъв сайт мислиш, че е сериозен и над 16 години

Въпроса е къде ще си похарчите виртуалните пари после. С тоя сайт силно се съмнявам да има да извади 150 лв.. Иначе съм му пратил оферта 100 лв. и след 2 седмици му гарантирам по 1000 човека да влизат в сайта му на ден.

Би ли споделил как ще се получи това и какъв ще е трафикът, защото ми привлече вниманието с тази оферта?

От: Re: Искате лесни пари ?

Ти пак не си разбрал. При достигане на 1000 посещения, се прави рекламация на услугата. :mrgreen:

Горе