Искате ли Ново Правителство с ГЕРБ?

Искате ли Ново правителство на ГЕРБ

• Общо гласове
    33

mantaman

Well-Known Member
Ако има предсрочни избори какво искате да е участието на ГЕРБ в новото правителство

От: Искате ли Ново Правителство с ГЕРБ?

Ти нали уж беше спрял да пишеш? :lol:

Това е едно малко изключение защото тази тема за анкета бях я намислил още когато пуснах предишната анкета и както очаквах повечето се излетаха против правителството.

Сега гледам тишина - Значи всички искат да падне правителството ама какво ще става след това на никой не му увира главата.

Пусни и една анкета, дали искаме още едно правителство на ДПС.

ГЕРБ няма как да не е в управлението, това е една от най-големите партии с много пари, силни структури и прочее. Нереалистично е.

Промяна в изборния кодекс и тогава да пада правителството. Не преди това.

А няма как. Гледай как ще ги изритват нон стоп. Както захапят и започнат простотията, пак са и те извън парламента.

Да, логично е искането на Ретрумъра, иначе нищо не правим. Хахаха. ;)

биоз демокрация е всеки може да си пуска анкети :lol:

Е, този въпрос ми се струва подигравка. Бесепар да пита дали някой иска правителство на Герб и герберист да пита дали някой иска правителство на БСП. Отговорът е предварително ясен.

Странник напоследък попадам на няколко твои неадекватни отговора които ми развалят доброто впечатление което имах.

Като изключим това че се опитваш да се заяждаш - Отговора ти е пълен нонсенс

Ти някъде да видя да съм написал на анкетата да отговарят само комунисти бесепари и ляво мислещи ???? - Как точно разбра че отговорът е предварително ясен ????

Преди няколко дни пуснах анкета дали искат да падне правителството там против правителството гласуваха 70% от гласувалите юзери - Що там не беше предизвестен резултата и що по твоята логика там не са гласували всички за правителството.

Най големият смях е че герберастката групичка втори ден изчаква да и пуснат указание как да гласува или пък ги е срам че искат ГРОБ да се върне на власт.

Странно в другата анкета 70% искат незабавна оставка на правителството, но пък никой от тях не иска правителство на Мутрите от ГРОБ

Най вероятно чакат да слезе господ от небесата да стане премиер :)

Странник напоследък попадам на няколко твои неадекватни отговора които ми развалят доброто впечатление което имах.

Като изключим това че се опитваш да се заяждаш - Отговора ти е пълен нонсенс

Ти някъде да видя да съм написал на анкетата да отговарят само комунисти бесепари и ляво мислещи ???? - Как точно разбра че отговорът е предварително ясен ????

Проблема за "неадекватните отговори" си е твой, досега винаги съм отговарял и репликирал за неща, които знам, това, че ти не знаеш или пък не мислиш като мен - не ме интересува, както и преди съм го казвал. Всеки е свободен да мисли различно, не карам никой да мисли като мен.

После - не се заяждам и отговорът ми не е "пълен нонсенс".

И след това - изглежда не знаеш какво е положението сега, та така пишеш. Положението е двуполюсно. Бойковисти и Станишевци, едните червени, другите уж сини. Едните мразят другите. Никой не гледа добрите страни на едните или другите, никой не посочва грешките на едните или другите, никой не дава шанс тези грешки да се оправят. Никой не иска да води диалог, има извиване на ръце. Това не го ли виждаш? Каквито са Герб, такива са и БСП.

Положението в страната няма да се оправи скоро.

Не искам нито Герб, нито БСП на власт.

Не искам нито Герб, нито БСП на власт.
Промяна на изборния кодекс, нова конституция и ревизия на прехода. Това искат всички разумни хора, а не старата песен на нов глас.

Промяна на изборния кодекс, нова конституция и ревизия на прехода. Това искат всички разумни хора, а не старата песен на нов глас.

Да, но тези, от които зависи тази промяна на предизборния кодекс не са разумни и няма да го направят. Това се иска от години, вече сигурно има едно десетилетие от както се приказва за това и все още нищо.

Само едно ще ги оправи тях... ама лошото е, че и ВМЗ-то затвори, дали ще има достатъчно "метли" да се изметат... .

Странник обясни ми тогава какъв е сенса на това кой е пуснал анкетата??? - Ако я беше пуснал фен на ГРОБ щеше ли да има други резултати???

А тези неща дето ги сънувате за нов избирателен кодекс на няколко пъти ви обяснявах че нямат никакъв ефект - Единственият полезен ход в тази посока е забраната да се гласува в чужбина - от там натам нито една поправка в изборният кодекс няма да донесе някакъв различен резултат.

Незнам къде ви ги набиват тия идеи в главата но като стане нещо модерно и всички го повтарят като папагали без да се замислят.

Още ми е чудно как подлъгаха обществото тези тъпи полицаи на предишните избори. Голямо мазило оставиха, след себе си, най-вече с некомпетенцията на своите кадри, то иначе кражбите и поръчковите договори са си по дефаулт от зората на местната ''демокрация''

Най големият смях е че герберастката групичка втори ден изчаква да и пуснат указание как да гласува или пък ги е срам че искат ГРОБ да се върне на власт.

Абе в какъв филм сте се вкарали, тук групички на надница ли има:lol:

Алоу, к'ва е тази тема
Герб се погребаха с компромати и тефтерчет и СРС-та и всякакви други поръчкови полицейски акции гръмки имена
Никога повече Герб

Странник обясни ми тогава какъв е сенса на това кой е пуснал анкетата??? - Ако я беше пуснал фен на ГРОБ щеше ли да има други резултати???

Мисля, че бях ясен. Няма значение кой е пуснал анкетата и какво са гласували в тази анкета. Просто не харесвам това положение, на двуполюсен модел: единия да оплюва другия и още от първия ден да казва "Ние не подкрепяме и ще работим за нови избори". Казаха го БСП в началото на мандата на Герб, казаха го Герб в първия ден, още по-рано го казаха предните. Няма нормален диалог.

Трябва нещо ново, крайно ново. А това съществуващо статукво да се измете, да не остане следа като се почне от Костов и се стигне до Бойко, Орешарски, Станишев и сие.

Горе