Анкетата е готина идея, нещо резултатите не са това, което очаквах, но както се казва - не може да предвидиш всичко. Много хора искат оставката, като съм сигурен, че нямат ясна идея както искат след него. Но и това не ме учудва вече.
Съгласен съм, че народа си заслужава управляващите. Пак ще се повторя, че аз лично нямам представител в този парламент. И тези не са също, но няма как да съм недоволен, ако не минат поне 3 месеца. Какво иска народа - и той не знае. Не иска скандални назначения....да много умно, но и предишните бяха такива. Малко е закъснял народа. А и ти не може да се отметнеш от обещанията си, все пак си сложен там да изпълняваш дадени интереси. Забрави го момента с помагане на народа и патриотичната музика на заден фон. Това не е много модерно - даже от много години.
Вчера минах през протестите - направи ми силно впечатление, че на 2-3 метра имаше по един продаващ свирки и знамена, а талпата беше сформирана пред министерски съвет и викане, крякане. Малко пародия ми се видя. А да, доста хора бяха там да изпият по една бира и да се видят с познати. Не съм за това правителство, но вече писва. На никой от тези хора, на протестите, не им е ясно, че в момента чергата се дърпа от едната стана – САЩ, от другата Русия.