И НАП иска да получи крадени данни за банкови сметки

happyslacker

New Member
И нашата държава може да се нареди сред държавите, които нямат нищо против да получават крадена информация.

Свежо: НАП иска от Германия да и даде крадена информация за българи със сметки в швейцарски банки

Поводът за искането е съобщението на Федералното финансово министерство на Германия от преди дни, че предприема действия за купуване на откраднати данни за банкови депозити на германци в швейцарски банки. Крадците ще получат 2.5 милиона евро.

По този начин държавите нарушават собствените си закони (във всички цивилизовани държави е забранено да се краде и да се плаща на крадци за извършване на кражби).

Последно редактирано:
От: И НАП иска да получи крадени данни за банкови сметки

Интересно ми е как тези данни ще минат през съда и ще бъдат съдени собствениците, като това не е легално доказателство?!

Е как няма да искат, нали е празна хазната. Требва да се глобяваме, за да има кешовица. :) Цигания батенца, защо ли не съм учуден от това решение на хубавата ни държавица. Тук държавата отдавна нарушава и конституция и закони, та това е поредното, за което можем да ги обвиним. Абе живи да са от НАП, там са само красавци, гордостта на БГ. :)

НАП да вземат да си оправят портала, че ми лазят по нервите.. а иначе глоби ми измислят, ако нещо се замотам с пари или документи.

Че как НАП ще останат по-назад и ще пропуснат да налапат пари от швейцарски сметки. "Всеки трябва да бъде глобен или одран за нещото" - политика на НАП

НАП да вземат да си оправят портала, че ми лазят по нервите.. а иначе глоби ми измислят, ако нещо се замотам с пари или документи.

Като се омоташ отиваш като мен в НАП и почваш да питаш и те естествено започват да ти дават компетентна информация: "Ами не знам", "Не мога да ви отговоря" (и това е на всеки зададен въпрос):lol:

След което ако си като мен луд за връзване вдигаш една патардия и ги завираш в... После идва шефа да види за к'во става дума и започва да ти дава компетентни отговори: "Ами не знам", "Не мога да ви отговоря":lol:

Обаче как се вземат пари знаят:clap:

Да, НАП е там където има лапачка, а дали е законно или не - все тая, нали трябва онези да лапат. :) А да не говорим за персонала подвизаващ се по тези дъмни и хладни структури. Само където мозъка им през ушите не е потекъл, толкова много, че чак се чудиш ок коя развита галактика идват тези и какво дирят тук. Много я мразя тази думичка, това НАП за мен е синоним на: пиявица, паразит, изнудвач, рекетьор и каквото се сетите още в този дух.

Е как няма да искат, нали е празна хазната. Требва да се глобяваме, за да има кешовица. :) Цигания батенца, защо ли не съм учуден от това решение на хубавата ни държавица. Тук държавата отдавна нарушава и конституция и закони, та това е поредното, за което можем да ги обвиним. Абе живи да са от НАП, там са само красавци, гордостта на БГ. :)
При това вземат 25% като добавка към заплатата от всеки написан акт.Сумичките се делят между екипа и висшестоящия шеф.Така е по закон и не се чудете защо се напъват да пишат повече актове.
Значи от 100% платена сума само 75% отива в хазната, а останалите 25% легално в личните джобове.
Такъв е животът - емнайста серия от сапунката:lol:

Да, крадльовци са си хората, а сега и вече знаем в детайли колко взимат. Сега ще съм по-мотивиран да избягвам акта, след като научих. :) Не може само да лапаш бе, то и да даваш трябва. Сега са се мобилизирали за голямото лапане - швейцарските сметки на българите. Много са симпатични, особедно когато точат лиги... :)

Абе на мен така ли ми се струва или на запад, само в някои държави де, данъците са по-големи от тук, но техните агенции не са толкова мразени и с кофти слава като нашите мили. Част от този имиджа, който се подържа много силно е заради това, че и малкото пари, които имат хората са взети от тях, като в замяна не получават качеството, което се очаква. Или поне минималното за тези взети пари под формата на осигуровки и данъци. Не е нуждно да давам примери, сами се сещате поне за 3. Ако не се поработи върху това, глупендерите ще берат грижа още много време. ;)

И даже да вземат от парите, за които се точат и разискваме тук - пак няма да направят нищо. Същото ще е положението. Но явно така изнася. Знам ли? Какво да кажа, смешна сапунка, както казаха вече. То смешното вече става трагично и на народа им кипва.

Ами то май не може иначе да се получат тези данни ако не се откраднат ..
Явно на НАП не им стига информацията , която сами им даваме с попълването на многобройните измислени от тях декларации... особенно с годишната за доходите.. там си пишем и майчиното мляко :)

Тръгнали и от банковите сметки да се интересуват ....да не би да са станали много българите които имат сметки в швейцарските банки :)

Последно редактирано:
Тръгнали и от банковите сметки да се интересуват ....да не би да са станали много българите които имат сметки в швейцарските банки :)

Ето още една причина хората да си мислят, че си имат работа с пълни аматьори и лешпери. :) :) :) Да допълня и за това какви подобия на хора работят там.....много зле ти казвам брат. Мамата си джаса, то не са нерви, комплекси, олигофрения, непрофесионализъм, нетолерантност....

И аз да попитам за какво попълваме толкова документи, като те не могат да се оправят с тях? Само и само да се води, че се работи и се плащат некви пари на някой си и да си върви икономиката....спирам, че стана извратено. :)

Чули са явно, че Германия е събрала по този начин 180 млн. евро и са им потекли лигите. :mrgreen:

Съмнявам се да могат да съберат данъците и да глобят някого дори да се докопат до данните. Ще глобят "ония двама и оня третия" и релно сигурно ще пръснат повече пари за да платят за тази информация от колкото ще вземат баламурниците. :D

От: От: И НАП иска да получи крадени данни за банкови сметки

Чули са явно, че Германия е събрала по този начин 180 млн. евро и са им потекли лигите. :mrgreen:

Да и сега ще се оприличаваме с Германия, както Дянков с Брат Пит :)
Минали, че не закачили .:)

Палячи, бате. :) Ще хванат сметките на българите с швейцарски сметки....тия настинка не могат да хванат, за сметките са се засилили. Нали затова са тези сметки там, за да не са при тия хиени....не знам какво нередно има хората да си трупат пари там....все пак тук хейта е толкова голям, че имаш ли големи суми все някой те гони....като и държавата не остава на последно място. Даже е и първа за лапане. :)

Пробелма тук е, доколкото си познаваме стоката, е не че ще направят толкова пари, като Германия, а че ще се набутат с толкова или ще ги осъдят за толкова някъде, защото са смотани, и както е по сценари, обикновения данъкоплатец, в частност ние, ще им платиме издънката. Както е било винаги.

Да го видиме Брат Пит (как пък си е наумил това, карай...да се кефи) как ще ни измъкне от кризата до края на първото шестмесечие, както се закани. Става все по-интересно. Каза, че ако не ни измъкне до тогава ще си подаде оставката, май му виждаме гърба, а? :) И дано като истински мачо, какъвто е Брат Пит, да си удържи на думата.

Ето какъв бил плана, със сметките на българите в швейцарските банки да ни измъкне от кризата........УУУУУУУУУУУУУУ БЕ.........ще му трябват много повече опции. :)

Те по статистически данни винаги могат да го докарат така, че все едно сме излезли от кризата, но реално ние хората няма да усетим нищо :)

Ще може ли да отперя един поздрав към НАП и министър Дянков с тази песен, щото ги оприличавам с името на песента:

Румънеца и Енчев - Кавали
Код:
http://www.vbox7.com/play:b13f3314

Много забавен и просташки клип :mrgreen:

Горе