ktomov
Premium
Здравейте колеги. Бучеше се много време около това какво е спам и има ли това животно, почва у нашата държавица - е ето го резултата:
Имейла на който получих това съобщение е създаден преди по-малко от 5 месеца, не съм влизал в сайтове на Порше груп, както и не съм се абонирал за техни мейлинг листи. Е какво аджеба е това?! За мен е поредната крива вратичка в законите, проблема е че като гледам тези закони, вместо да поправят някоя нередност, влизат все повече като ущърб на потребителя.
Какво е вашето мнение?
Е какво излиза? Преди като ни спамнат с прикачени pdf файлове си е спам. Сега като ни спамят с url адреси към техните сайтове, това не се квалифицира като спам?Здравейте,
Ние от Volkswagen лекотоварни автомобили бихме желали да Ви изпратим непоискано търговско съобщение, но за това ни е необходимо Вашето съгласие.
Ако желаете да го разгледате можете да погледнете тук: www.porsche-bg.***
Поздрави,
Вашият екип
Volkswagen лекотоварни автомобили
Бизнес Парк София, сграда 10, офис 105
Младост 4, 1766 София
тел.:+359 2 8071400
факс: +359 2 8071409
Email: [email protected],
Web: www.vwn.**
Ако не желаете повече да Ви пишем, можете да запишете Вашия електронен адрес тук: www.porsche-bg.com/no
Имейла на който получих това съобщение е създаден преди по-малко от 5 месеца, не съм влизал в сайтове на Порше груп, както и не съм се абонирал за техни мейлинг листи. Е какво аджеба е това?! За мен е поредната крива вратичка в законите, проблема е че като гледам тези закони, вместо да поправят някоя нередност, влизат все повече като ущърб на потребителя.
Какво е вашето мнение?