Няма значение, и тук започнахме да бориме бг уикито. Да по-лесно е тук, съгласен съм. Еми като му кажеш толкова, му казваш и какво да очаква за тези пари. Аз не мисля, че сериозен бизнесмен ще очаква големи неща при такава инвестиция.
Тези, които взимат ниско, толкова им струва и сървиса. За това отиваш с голямото потфолио при него и ако ще. Другата алтернатива е некой зелен да му работи, дето е ранквал добре в БГ.
Само хората, които са давали истинска кръв и орина по оптимизацията на сайтовете си биха си сложили големите суми. Има и логика даже: защо да искаш на някой 100-200 лева, като това са релано пари, които могат да се изкарат с продажбата на 2-3 продукта онлайн. Верно е, че е по-лесно, но и другото не е толкова трудно.
@Sammy, наситина искам този вид труд да бъде оценявам с реалната му стойност. Не искам да гледам как хората се мъчат с некви кодове и линкове, а в същото време тъпите телевизионери за 1 сек. да правят големите кинти. А рекламат там е адски скъпа, да си говориме истината.
Абе за всеки влак си има пътници, важното е доволни да има. Ама както каза с тези 100-200 за пълна консултация (ако това си имала) напредив, не виждам как консултанта ще е доволен. Брачния взима повече, където за мен е пълна тъпотия.