adelina каза:
Вчера го направих моя аматьорски сайт.
Още е само идеен проект
Но ако чуя някоя и друга хубава дума от вас ще се постарая по вече.
На някои хора тук мнението вече го знам.
Моля кажете честно какво мислите.
http://realreturns.bravehost.com
Благодаря предварително!
Здравей, Поздравления за твоя първи сайт. първо искам да ти кажа че ако чуеш хубави думи няма да се постараеш повече. напротив. Аз ще бъда доста критичен но се надявам да е за добро. Защото човек се учи от грешките си.
ето и моето мнение.
1. Ако ми беше малко по бавна интернет скороста и не отдврях сайта за да го видя ид а дам мнението си, щях да съм го затворил още докато видя че поча да се зареждат реклами на Гугъл и то най отгоре. Най горе човек очаква да види за какво иде реч в сайта.
2. Хората в интернет търсят информация. В твоят сайт няма съдаржание и трудно би задържал посетител повече от 5 сек. Направи нещо с което да накараш посетителя да се задържи в сайта.
3. И тъй като липсва съдаржание а основно има линкове на Гъгъл няма много да му се понравиш. Говоря за класиране и индексиране
4. как се казва сайта ти. Какво е името на сайта? (не питам за УРЛ-то). По нищо не се разбира за какво е сайта? А само че сме добре дошли. ама къде? Хората трябва да запомнят нещо от сайта ти за да го потърсят и да се върнат отново. Обикновено това става с лесно УРЛ. А при теб и това го няма.
5. Не видях никакви мета тагове освен Title. Който предполагам не си писала ти а нещо е генериран автоматично и просто не върши работа
6. Не забравяй първия закон на Гъгъл ( и най важния). А той е: Правете сайтоиве за хората. (Make pages for users, not for search engines.)
7. В крайна сметка за какво е сайта?
Надявам се не си ми се разсърдила
. Защото нали каза да кажем чесно какво мислим?