Какво скараха ти се, че спамиш из темите и да допринесеш малкоЧудех се какви други форуми използвате, освен този?
Лично аз използвам няколко английски, като навремето навярно съм прекарвал повече от 8 часа на ден в тях(понастоящем не повече от час на седмица) :shock: :shock:
Какво скараха ти се, че спамиш из темите и да допринесеш малко
а кои са английските форуми в които пишеш? пак за онлайн предприемачество ли са или има и други?
препоръчай нещо
Българските са доста заспали, поради причината, че аудиторията е малка.. Трудно е в днешно време да намериш активен български форум.Вече никакви.Всички които следях никой не пише в тях.Форумите вече не са това което бяха преди години.Става дума за българските.
И преди аудиторията беше малка ,но се пишеше по форумите.Не зная защо сега не искат да пишат.
Защото ги мързи. По-лесно им да дращят у фаце групите.
Щях да коментирам, че уебмастер да дращи у фацето е голяма глупост, нооо... той съвсем загинал:И още нещо за другия форум - searchengines.bg Той сигурно е една от най-лошите сделки на новите собственици. Не знам причината дали е липса на умения за управление на форум или просто започнаха да се ползват по-малко, но факт е, че не успяха да го задържат. В същото време единия който се пише за голям специалист драска във ФБ вместо във собствения си форум за който е дал доста пари.
За 12 дни този месец има само 7 нови теми.В момента на линия са 29 потребителя. 1 members and 28 guests.
Факта, че фейсбук профилите им са постоянно онлайн, говори предостатъчно
И още нещо за другия форум - searchengines.bg Той сигурно е една от най-лошите сделки на новите собственици. Не знам причината дали е липса на умения за управление на форум или просто започнаха да се ползват по-малко, но факт е, че не успяха да го задържат. В същото време единия който се пише за голям специалист драска във ФБ вместо във собствения си форум за който е дал доста пари.
Ползвам основно този форум. Гадното е, че при много от форумите се трият мнения, теми и се банва. Така форумите гонят хората. Затова Туитър е добра алтернатива на форумите.
Кои са новите собственици?
Според мен Фейсбука си има плюсове,но не може да замени форумите.Имам чувството ,че хората вече не искат да споделят информация,да питат,да обменят опит.Затова и поумряха форумите.Защото ги мързи. По-лесно им да дращят у фаце групите.