Последно редактирано:
Защо слагаш хикс на бг пазара? Според мен българина тепърва става платежо способен, а ти имаш неравностойно предимство - българският ти е майчин - тоест много по добре написани копита/рекламни съобщения от колкото авто генерирани на мултиезични конкуренти например. А иначе, ние харесваме същото каквото всички хора по света,няма много разлика в трендовете.Нов съм в този форум и забелязвам, че има слаба активност към новите теми.
Ако си технически грамотен и ако можеш да пишеш добре, пробвай афилейт и спонсорирани постове през сайт/блог. Рекламирай продукти или решения в твоята ниша. Това сработи при мен. Не се правят милиони, но не са лоши странични доходи. Аз също разглеждам опции да разширя аудиторията си, но смятам да сложа Х на българския пазар окончателно. Загуба на време е.
Дропшипинга има нужда от адски много допълнителен труд и не си заслужава да ти е side hustle. Отделно е пренатрупан пазарът и за да се отличиш, ти трябва стабилна креативност и маркетингова стратегия. Не ти пречи да пробваш. Виж etsy със съчетание на някъв POD примерно.
Проучи през Google Trends и Semrush, какво търси българинът . Ракия, сирене, хазарт. Сиреч - йеден, пийне и сгодна женица.
Има слаба активност към новите теми поради факта , че всеки се е зомбирал до ЕН-та степен и всяка нова полезна тема бива нахейтвана до безобразие от псевдоразбирачи които изливат злобата и собствения си неуспех в живота върху другите които се опитват да направят нещо смислено в живота си!Нов съм в този форум и забелязвам, че има слаба активност към новите теми.
Ако си технически грамотен и ако можеш да пишеш добре, пробвай афилейт и спонсорирани постове през сайт/блог. Рекламирай продукти или решения в твоята ниша. Това сработи при мен. Не се правят милиони, но не са лоши странични доходи. Аз също разглеждам опции да разширя аудиторията си, но смятам да сложа Х на българския пазар окончателно. Загуба на време е.
Дропшипинга има нужда от адски много допълнителен труд и не си заслужава да ти е side hustle. Отделно е пренатрупан пазарът и за да се отличиш, ти трябва стабилна креативност и маркетингова стратегия. Не ти пречи да пробваш. Виж etsy със съчетание на някъв POD примерно.
Проучи през Google Trends и Semrush, какво търси българинът . Ракия, сирене, хазарт. Сиреч - йеден, пийне и сгодна женица.
Ако индиректно визираш, че написаното от мен за хейт - не е. Поне така изглежда.Има слаба активност към новите теми поради факта , че всеки се е зомбирал до ЕН-та степен и всяка нова полезна тема бива нахейтвана до безобразие от псевдоразбирачи които изливат злобата и собствения си неуспех в живота върху другите които се опитват да направят нещо смислено в живота си!
грешно си ме разбрал.... изобщо не визирах теб в случая, твоето не е хейтАко индиректно визираш, че написаното от мен за хейт - не е. Поне така изглежда.
Определено претърпях неуспех на българския пазар, но не и навън, както съм споделил. То си е моя грешка, че съм хвърлил усилия, без да проуча първо нещата. Не може всяко изказване да се приема за хейт, ако не е позитивно (по темата). Всеки неуспех е крачка към успеха, ако не се отказваш.
Затова казах, че зависи от уменията и знанията дали са подходящи за нуждите на българина. Опитът пък е най-ключов, но той идва с времето.
Авторът пита за съвети и мнения, като си позволих да изкажа и двете. Съвети не виждам от други хора за жалост, а само точно визираното от теб.
Надявам се някой с успешна история по темата да сподели мнение, съвети и насоки към питащия.