Какви реални начини могат да се правят пари онлайн?

hilotbo1

New Member
Виждам огромно количество методи, които хората използват, за да правят банки онлайн, като tiktok shop, drop shipping, дневна търговия, дигитални продукти, филиали и т.н. Чудя се какъв е действителният стабилен начин да правя малко пари? И какво проработи при вас omegle xender ?

Последно редактирано:
Нов съм в този форум и забелязвам, че има слаба активност към новите теми.
Ако си технически грамотен и ако можеш да пишеш добре, пробвай афилейт и спонсорирани постове през сайт/блог. Рекламирай продукти или решения в твоята ниша. Това сработи при мен. Не се правят милиони, но не са лоши странични доходи. Аз също разглеждам опции да разширя аудиторията си, но смятам да сложа Х на българския пазар окончателно. Загуба на време е.

Дропшипинга има нужда от адски много допълнителен труд и не си заслужава да ти е side hustle. Отделно е пренатрупан пазарът и за да се отличиш, ти трябва стабилна креативност и маркетингова стратегия. Не ти пречи да пробваш. Виж etsy със съчетание на някъв POD примерно.

Проучи през Google Trends и Semrush, какво търси българинът 😁. Ракия, сирене, хазарт. Сиреч - йеден, пийне и сгодна женица.

Ако си технически грамотен и ако можеш да пишеш добре, пробвай афилейт и спонсорирани постове през сайт/блог. Рекламирай продукти или решения в твоята ниша. Това сработи при мен. Не се правят милиони, но не са лоши странични доходи. Аз също разглеждам опции да разширя аудиторията си, но смятам да сложа Х на българския пазар окончателно. Загуба на време е.

Дропшипинга има нужда от адски много допълнителен труд и не си заслужава да ти е side hustle. Отделно е пренатрупан пазарът и за да се отличиш, ти трябва стабилна креативност и маркетингова стратегия. Не ти пречи да пробваш. Виж etsy със съчетание на някъв POD примерно.

Проучи през Google Trends и Semrush, какво търси българинът 😁. Ракия, сирене, хазарт. Сиреч - йеден, пийне и сгодна женица.
Защо слагаш хикс на бг пазара? Според мен българина тепърва става платежо способен, а ти имаш неравностойно предимство - българският ти е майчин :) - тоест много по добре написани копита/рекламни съобщения от колкото авто генерирани на мултиезични конкуренти например. А иначе, ние харесваме същото каквото всички хора по света,няма много разлика в трендовете.

Българинът тепърва ще харчи пари, да. Четери години поддържах сайт, който имаше стабилен трафик основно от България. На основния домейн бях публикувал по-леки статии с препратка към събдомейн с академични трудове на същата тема. Всичко бе с custom решения, добре работещо и с много добра позиция в търсачките. Всичко на всичко изкарах 2к за тия години от дарения. React + Node, ThreeJS, ChartJS + плюс статиите и онлайн магазин, където продавах картини.
Същото нещо го промених (без академичните трудове) на английски и таргетирах USA, Canada + Скандинавия. В пъти по-добре е беше. Спрях да го поддържам и него, защото се изчерпах и с това падна интересът и трафикът съответно. Но смятам да започна отново.
Инак и аз се чудя, как е възможно машинни преводи да се класират по-добре от някои български дигитални изделия. 🤕

Трендовете са близки, но вече българинът търси на английски все по-често, особено по-младите. Разбира се, това е субективно мнение по определени ниши и то от софтуеърни инструменти, така че със сигурност има как да се развива онлайн търговия, ако знанията ти покриват нуждите и интересите на обществото ни. Дадох своите пет цента на питанката просто, а не отричам възможнистите за пачелба от българските потребители.

Има слаба активност към новите теми поради факта , че всеки се е зомбирал до ЕН-та степен и всяка нова полезна тема бива нахейтвана до безобразие от псевдоразбирачи които изливат злобата и собствения си неуспех в живота върху другите които се опитват да направят нещо смислено в живота си!

Има слаба активност към новите теми поради факта , че всеки се е зомбирал до ЕН-та степен и всяка нова полезна тема бива нахейтвана до безобразие от псевдоразбирачи които изливат злобата и собствения си неуспех в живота върху другите които се опитват да направят нещо смислено в живота си!
Ако индиректно визираш, че написаното от мен за хейт - не е. Поне така изглежда.
Определено претърпях неуспех на българския пазар, но не и навън, както съм споделил. То си е моя грешка, че съм хвърлил усилия, без да проуча първо нещата. Не може всяко изказване да се приема за хейт, ако не е позитивно (по темата). Всеки неуспех е крачка към успеха, ако не се отказваш.
Затова казах, че зависи от уменията и знанията дали са подходящи за нуждите на българина. Опитът пък е най-ключов, но той идва с времето.

Авторът пита за съвети и мнения, като си позволих да изкажа и двете. Съвети не виждам от други хора за жалост, а само точно визираното от теб.
Надявам се някой с успешна история по темата да сподели мнение, съвети и насоки към питащия.

Ако индиректно визираш, че написаното от мен за хейт - не е. Поне така изглежда.
Определено претърпях неуспех на българския пазар, но не и навън, както съм споделил. То си е моя грешка, че съм хвърлил усилия, без да проуча първо нещата. Не може всяко изказване да се приема за хейт, ако не е позитивно (по темата). Всеки неуспех е крачка към успеха, ако не се отказваш.
Затова казах, че зависи от уменията и знанията дали са подходящи за нуждите на българина. Опитът пък е най-ключов, но той идва с времето.

Авторът пита за съвети и мнения, като си позволих да изкажа и двете. Съвети не виждам от други хора за жалост, а само точно визираното от теб.
Надявам се някой с успешна история по темата да сподели мнение, съвети и насоки към питащия.
грешно си ме разбрал.... изобщо не визирах теб в случая, твоето не е хейт

Горе