Аз имам известна идея, подготвил съм няколко проекта, от които поне 1-2 ще станат хит и ще ги пише по вестниците и телевизиите. Няма да е за първи път
Мисля, че сайтовете за групово пазаруване са последната голяма идея която за около две години обиколи целия свят. Ще видим дали през 2016-та ще има друга от такъв мащаб.
п.п. и тези с идеите ще е по-интересно да казвате накъде са ориентирани. Към България или чужбина.
Всеки втори иска да бачка онлайн, защото е чул, че се изкарват пари почти на автопилот, просто разцъркваш от време на време в нета и си готов, е няма такъв филм, още по-малко 2016
Аз пък точно обратното, стига с тоя онлайн, в нета има само клошари дето купуват неща до 5 лв.
Идеите са ми много арт, за хора с много пари. За да вземеш парите на богатите, които не седят в нета, трябва да им продаваш неща различни от боклуците в нета
Бизнес има навсякъде където има хора. Тука не са много само 6 милиона, но повечето са прости и ако знаеш как и какво да им продаваш може да направиш чудеса.
То понеже тези 6 милиона имат компютри, свързани към интернет...Бизнес има навсякъде където има хора. Тука не са много само 6 милиона, но повечето са прости и ако знаеш как и какво да им продаваш може да направиш чудеса.
ТрендА е онлайн магазин със токи на дропшипинг от TinyDeal
Здрасти, за много години и тук. Понеже знам, че не обикновено не казваш нищо случайно, можеш ли дадеш повече подробности, и отзиви, ако имаш, от тях?
Може и на лично, благодаря.