От: Какви са вашите интереси?
Амонт и аз така мислех едно време, но като се качих на ринга срещу даже регионален, за града от всички клубове в полутежка (а аз съм си по принцип за тежка 1.95 метра на 95 кг), даже не успях да го пипна. Направи ме луд и щастлив. Не се блъскахме силно, но всеки негов удар влизаше, а мойте повечето висяха. Много е важно рактиката. Сега щом успявам да им се опра, значи има доста истина в това дали си тренирал или не.
Колкото и да си бесен, може да го нараниш, факт. Просто все едно някой занимаващ се с фубол да е добър в СЕО-то. Има си специалисти във всичко. Всеки има шанс срещу човек тренирал бойни изкуства (даже и тези в бруталните), но определено не е толкова голям, колкото той си мисли. Знам, виждал съм го. Може да я намерите, ако държите. Аз я открих бързо бързо в началото, като започнах бокса. Мани я болка, реално всичко про боксьори са с чупени носове (за това и го понамалих, не искам излишен фейс-лифт) и така освен че не им сълцят много очите като ги фраснеш в носа, така и други часто от тялото са придобили здравина и издържливост.
Никой не може да ме обеди, че някой би могъл да смачка професионален поец с голи ръце, и да са в една категория. Просто виждам как се бия на улицата хората и чам ме обхваща смях колко икса култура имат. Те освен, че не са тренирали, те не са и гледали как се прави. Просто седя и гледам хора, които се дърпат, путат, търкалят, размахват некви ръце, смехория ти казвам.
Даже се чудя, как има смелоста да скачат при положение, че са толкова лесни жетви. Сори, че го казвам, но аз никога не съм агресирал, никога не бих тръгнал пръв и никога не бих се влиял от момента емоция. И за това ми е чудно що за малко мозък имаш в главата си. Аз лично знам случака как един терикат попада на кик боксьор тежка категория - засекли се на сфетофара. Познайте какво се е случило!