Какво Става с Икономедия

Green Bars

Well-Known Member
Чета им редовно сайтовете и преди малко попадам на тяхното изявление :

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012..._ot_suveta_na_direktorite_na_ikonomedia_ad_-/

Замислям се дали щото не са опозиция на Бойко /доста по реално пишат и не му се кланят,гъзят/ и той да е решил като не са му удобни да ги приватизира

От: Какво Става с Икономедия

Тук ББ не минава, това са 1во корпоративни отношения и второ Прокопиев много го вадеше голям....

Прокопиев го следя тясно и си навлече големи конфликти от една страна пише големите глупости по линия ТИМ, във Варна лятото имаше големи протести и пропагандата идваше от капитал и дневник - от както се застъпи за арх. Павлова и решиха да взимат Алея 1 му почнаха и проблеми те.

От друга страна по линия на Цветан Василев и КТБ пиши големи глупости - по тази линия го дават медийни конфликти.

Като цяло големи сериозно врагове си направи Прокопиев - почти съм сигурен разбира се спекулирам с инфо че ТИМ ще ги купят или Василев от Алфа Банк - и двата лагера имат банки така че по все възможни начини може се случи.

Последно редактирано:

Не им е Бойко виновен, при тях проблемите почнаха от момента, в който си направиха якия сайт.
И хората почнаха масово да четат онлайн, оттам - спад в приходите от офлайн вестника.... и другото е история.

Аз преди им бях от най-големите фенове, щото бяха от малкото истински медии, ама последните 3 години се насраха. Явно със спада на приходите почнаха да допълват от поръчкови статии и си продадоха гъза.
И то до такава степен, че във форума банваха всеки, който каже нещо добро за ГЕРБ, докато накрая не останаха една шепа хора там, удобни за тия, дето плащат.

За статиите и анкетите да не говорим - пълна манипулация и изкривяване на фактите. Един пример само:

В Дневник:
Аз завърших училище в Банкя, не можах като Станишев да уча в Москва", заяви Борисов. Допълни, че затова и не се научил да говори като Станишев, нито като Първанов. "Но понякога е по-добре така, а не като Първанов - да говориш три часа и нищо да не кажеш

Истинските думи:
Но за съжаление майка и татко бяха много бедни хора и аз завърших училище във Банкя. Не можах като Станишев във Москва, във Лондон - да ме изучат така, че да имам по-добър език. Някой път греша много и много ме е яд. А иначе пък, от друга страна, съм благодарен на господ и на нашите, че са ми дали воля и характер, все пак хората избират и знаят – по-добре да кажеш някоя глупост, но да я кажеш със душа и сърце, отколкото префърцунено да обясняваш, или както Първанов – да говориш един час и всъщност да не кажеш нищо

E това е постоянно, а по време на изборите ставаше нещо страшно...

От истинска медия се превърнаха в една от най-манипулаторските, ама и това не успя да ги спаси от фалита, който онлайн сайта им заложи...

От: Re: Какво Става с Икономедия

Да, днес всички соц. мрежи и медии гърмят. Странно какво толкова необичайно намират хората. Едните в дългове, другите искат да разкешат дълга си ето ти - икономика пушка.

Как бе къде забравяш лошия ББ дето недопуска нищо без неговото одобрение, винаги се търсят консипирациите - в този случай всичко си вървеше на сам. От няколко месец с врътките на Каолин, както и ВЕИ, Прокопиев почва да губи влияние. Не случайно жвука в далечно източно странство

Последно редактирано:

http://www.investor.bg/ikonomika-i-...a-pokazva-che-e-platila-zadyljeniiata,143606/

Междувременно в специално изявление от "Икономедиа" твърдят, че вчера, 29 ноември, са научили заедно с всички останали, които следят публикациите в Търговския регистър, че Алфа банка – клон България, като кредитор, е предприела действия за усвояване на обезпечения и назначаване на управител на търговското предприятие.

Икономедиа АД е превела парите с два превода чрез интернет банкирането на ОББ. Плащанията са направени на 28 ноември 2012 г., което според Икономедиа АД е преди датата на поисканото от Алфа банк - клон София изпълнение върху Икономедиа АД.

Алфа банк е посочила просрочие по три кредита за Икономедиа в размер на съответно 120 139,69 евро, 114 710,94 евро и 317 221,31 евро.

Според Алфа банк съгласно член 30, т. 1 от Договора за кредит от 21 декември 2007 г., при настъпването на случай на неизпълнение банката може да обяви отпуснатия кредит изцяло за предсрочно изискуем.

По-дебела лъжа за извинение не бях чул.

Супер мениджмънт от изгнаника в Сингапур - 3 спрени плащания после що така стане. Почти по всички си активи търпи загуби, но как няма да стане това като Алфа Финанс Холдинг е фул с дългове!

Горе