ха стара тема, ама исках да пиша
бях на такава среща тия дни на поредната козметична фирма, за която за първи път чух, както и да е - един приятел вика, ела да видиш - голяма далавера. и аз веднага готов, още като спряхме пред хотел ми беше ясно - някаква "далавера". яко лудница, хора на тълпи, ще кажеш че си на площад тахрир, нищо, седнахме и си викам - брех тва кво ще е сега? никой не казва нищо, само - сега ще разбереш.
появи се един пичага и почна слайдовете, като стана дума за пари без да работиш веднага ми стана ясно след 2 минути - стария понци, хвала му на човека, че измислил най-балъшката схема (всъщност гениална, но пак балъшка за балъци да се ловят), та че чак до днес я ползват.
имах усещане че ще е много дълго цялото нещо, така си и беше. и като заваляха едни пачки, мерцедеси, поршета, яхти, острови си викам баси майката, кво бил гейтс и цукерберг се занимават с тия интернети и компютри, да почват да шиткат кремове и шампоани.
такива числа се появяваха на слайдовете, че направо падаха от кеф, хората в екстаз, очите им се оцъклиха като не знам какво... числата всъщност бяха съставени от някой, който никога явно не е чувал и за маркетинг или икономика, та ви казвам - извънземни прирасти и трендове! мамата си джаса, дет се вика. както и да е, то направо прекалиха по едно време с обещания и колко много се печели, хиперболизирано до не знам къде, чак евтино и плоско стана. то острови, милиони евро само като се къпеш, акцентирано на това - как си седиш в кенефа и си кендзаш и така докато си като мислителя на роден и така ти се цъкат няколко хилки в банковата сметка. офшорка ли, е какво е, данъьи някой да е чувал - не е. няма лошо, и аз укривам ама не може сега на пеСтин хиляди лева на година да ги укриеш, ще те хванат
всеки иска мерцедес, ама както пича каза - не всеки може да кара такъв, ама не каза кой ще кара, организатора на схемата или да? лудница, поне да имаше нещо за хапване или пийване, нали се печели яко - как може да им се свиди една скаридка и чашка шампанско ц ц. аз сега само не видях логика една компания да раздава стотици милиони евро на някакви си хора, вместо да си ги прибира като печалба и да си наложи марката като нивеа, шварцкопф, лореал... е да нема да има балъчета да се вържат на млм-а
интересното е че в сащ не са на пазара, но брус уилис е рекламно лице
аз съм възхитен! не бе верно, аз си мислих, че пирамидите от тоя тип са отдавна забравени. сега чакам ситиком, мавроди, и още бум на надомната работа. криза е все пак
ае стига ви толкова че бързам да не изпусна порша!
кажете си мнението
)
вие какво ще кажете?