Какво ли няма да измислят :)

rak

Active Member
Току що прочетох в нета, че вече ще можем да сканираме баркодовете на продуктите в магазина и да сравняваме цените онлайн...Бах мааму, както биха се изразили много мои познати, просто първото което ми дойде на ум беше точно тоя израз...
--------------
Апликация снима баркодове на продукти, сравнява цени онлайн

от (13 Октомври 2010) http://www.pcceni.bg/software/p3-5044-0.html#comments

file7230.jpg

Нерядко, когато разглеждаме някой онлайн магазин, достигаме до извода, че дадена стока е доста по-евтина от това, което виждаме пред очите си на реалния пазар. Разбира се, много хора биха предпочели да си вземат по-малко струващият продукт – дори това да значи известно чакане.
Апликацията на Amazon за iPhone ви позволява да правите именно това. Тя има специален бутон, наречен Scan a barcode. Когато го натиснете, телефонът снима баркода на дадена стока с камерата на телефона. След това той е сравнен с базата данни на Amazon. Така ако имате съмнения, че в магазина някоя стока струва прекалено много – просто можете да направите информативно сравнение. Като имаме предвид, че онлайн пазаруването е доста популярно и у нас – макар че може да отнеме до месец и повече за даден аксесоар да стигне до вратата ни – то подобна програмка би била доста полезна за мнозина. Освен това, с апликацията можете да закупите нещо на момента от мобилния си телефон.
Amazon за iPhone е безплатна за сваляне, като сравнението на баркодове работи само за машини с версия iOS 4 – тоест, iPhone 4 и iPhone 3GS.
Източник

--------------
 
От: Какво ли няма да измислят :)

От доста време имам такава програмка на iPhone-a която сканира баркода с камерата и проверява.
SnapShot се казва.
 

Горе