Търсене в книжарницата
Вашите 5 последни търсения:
романи на пиер бул
5 търсения от други посетители:
Шакти Гауейн
игри с пръсти
влианието децата телевизиата милена
разпределение биология 10 клас
любими детски приказки
Също така го рекламират в adwords
Не говорим, че прави толко посещения от adwords
Но много често го засичам из рекламите.
И иначе - какво значение дали прави 100, 1000 или 30 000 от реклами - явно продава и инвестицията в реклама си струва.
1-во това е силно брандиран сайт.
По ради, ТВ и изцелия нет е пълен с техни реклами. Сайта е име, което е налагано доста време.
Отделн каквото и да напиша винаги боок стор-а ми излиза на челно място - то няма как и да не стане като толкова контент имат и добре направено он пейдж.
гледам, че си ги вдигнал пак посещенията. е.. 1/5 но пак е нещо
опа.. гледал съм за септември, ся пак си долу.
Момчета зарежете рекламата и адуордса от тях няма как да направиш 30 000 посещения - Погледнете онпейдж оптимизацията - То реално няма какво да видите аз поне не виждам сайта да има Тайтъл за други неща да не говорим. Няма мета дискрипшън няма мета кейуордс няма Н1 2 3 4 5 тагове и тн.
Или аз не виждам правилно или този сайт от техническа гледна точка е направен против всякакви правила - А относно таговете е отделен въпрос - Явно правилата не важат за всички мойте сайтове с такива тагове ги удари още миналата година явно пред Г. всички са равни но някои са по равни от останалите.
Ако разгледате добре онлайн магазините в БГ при повечето ще откриете една закономерност: грозни, без сео, 0 лв реклама в адуордса, 0 лв каквато и да е реклама. Но с добра посещаемост и добри приходи
Безплатно и като пари и като време, трябва да си напускам и аз няколко
Ако разгледате добре онлайн магазините в БГ при повечето ще откриете една закономерност: грозни, без сео, 0 лв реклама в адуордса, 0 лв каквато и да е реклама. Но с добра посещаемост и добри приходи