Да ти кажа честно още не съм купувал електронна книга. Всичко се сваля от торенти. Което го няма в epub формат, се конвертира с програма.3. Цената на електронните книги е значително по-ниска. Защо да плащаме $10-$20, когато можем да платим $3-$4? И не само това. Издаването на физическа книги е свързана с доста разходи. Това е основната пречка за много писатели. Сега, благодарение на новите електронни четци, всеки един автор може да пише, да издава и да продава творчеството си.
Тук също ще стане така. Погледни на какви цени предлагат любимите ми книги, а ги имам всички в устройството.Междувременно продажбите на електронни книги в Амазон вече официално надхвърлиха тези на хартиените.
Не е въпроса в това, дали консумира много електричество, а колко време можеш да я ползваш с едно зареждане.Страхотна джаджа,но не ми грабна окото.Предпочитам да кълва буквите с очи от книга.Естествено няма да откажа да пробвам тази технология.Най-голямото й предимство,че не консумира много електричество и е компактно,но си е друго като погледнеш книгата,разлистваш си страниците,можеш да драснеш с молив,за да отбележиш нещо и една библиотека може,да се запази десетилетия,а такава джаджа на дали има гаранция - 50-60 години
Не се съревновават с таблетите. Това са електронни четци на книги.Ще им е трудно да се съревновават с таблетите, които навлизат масово.
Докато долното не стане факт, таблетите едва ли ще изместят четците.Исках да кажа, че като се усъвършенстват таблетите още на четците ще им е доста трудно да просъщестуват в този си вид ( според мен).
Te нещо подобно планират и Ectaco и Hanvon:
Подсветката няма как да замени отразената светлина.
Хах, мерси.Имаш репутация от мен.