От: Какво мислите за убийството на Мирослава?
мен реално ми направи освен всичко друго, грозно впечатление колко неадекватна власт имаме и как реално за тях е едва ли не поредното обийство. нямам нищо против ако се трепат престъпници, наркобосове, сутеньори и друг тип боклуци, но да се изкажеш така за детенце. не знам за вас, но примиера е на некакви много силни стимуланти, защото ако реално е толкова тъп и неадекватен, жална ни майка следващите години.
даже и да не си бил запознат със случая, целият интернет почерня за има няма няколко часа, след като стана ясно какво се е случило с Мирослава. има много неразгадани неща и цялата тази история никак не изглежда да е нормална, да не говорим, че момиченцето според данни на нашата така добра полиция е била избягала в Гърция. немърливи са не само полицайте, но сега ще видите и съдебната власт какви са смотаняци. единият беше мъж да се самоубие, но другия сигурно ще го пуснат, защото тук е така. не мога да разбера аз лично, защо по дяволите не ги тикват за по 40 години, доживотни за такива убийства. знаеш ли как ще убиеш или изнасилип някой, като знаеш, че после ще го лежиш цял живот.
ако съдебната власт не предприеме нищо, както и прочутото ни неподкупно МВР, тук ще стане ад. идват години на мизерия и глад, и ако тези две системи не заработят тук ще стане много грозно. а пък нека оня пожарникар им дава пържоли на кучетата. шибаната държава трябва да защитава гражданите си не защото така е по закон, а защото няма от къде да черпи данъци и пари. какво ще яде бойко, цецо и другите глави, ако започнем да изчезваме и да ни убиват един по един. а тенденцията никак не изглежда розова, като гледам последно време.