Какво мислите за cs сайта ми?

frukt0

Active Member
До сега съм бил в доста други такива сайтове Администратор, Модератор. Но за първи път притежавам, мой собствен. Е харесва ли ви, критики предложения приемам. За не разбралите това е Counter-Strike сайт.

От: Какво мислите за cs сайта ми?

До сега съм бил в доста други такива сайтове Администратор, Модератор. Но за първи път притежавам, мой собствен. Е харесва ли ви, критики предложения приемам. За не разбралите това е Counter-Strike сайт.

Де го сайта?

Хем искаш мнение,хем и смяташ, че не сме достойни да го видим този сайт :D.
Реши какво желаеш де :D

Беше сложил html код в поста който не се визулазираше ест. правилно и го е делнал без да остави чист линк...

Добре бе мам..у, аз ако пусна такава тема ще рефрешвам през 30 сек. Още малко ще те чакам и ще ти туря едно червено за незаинтересованост от собствената ти тема.

Извинявам се много, просто не знам, обърках се здравата. www.gameplay-bg.eu Все едно да кажа кой иска да купи този продукт и да не кажа, какво продавам...не сериозно извините! ;х

Добро начало, но има забележки. Моите като не толкова дизайнер/програмист, а просто като потребител:
1. Яркото синьо ми избочи очите, буквално.
2. Сивото на черния фон пък не ми позволи да видя IP адреса на сървъра.
3. Редовната грешка на навлизащите в тази сфера (поне според мен) - опитвате се да правите нещо уникално, но едновременно с това да преоткриете топлата вода. За какъв Х ти е да ползваш "твоя" система? Има wordpress, drupal, joomla. Защо не почнете от водата - имате си я в купичката, надграждайте, евентуално от добавка която напишеш, освен твоя сайт, а и много други биха се възползвали (възнаграждението може да ти е под формата на линк от dofollow архива на добавките в wordpress или пък самата добавка да струва У $).
4. От това не очаквай да изкарваш пари :)

Уникална концепция и брилянтно изпълнение. Няма как да не стане №1.

Като за първи сайт е супер!
Браво! ;)

Продължавй смело напред, и ще успееш! :)

Забележка:
Сивото много се набива на очи, (Говоря за това с IP-тата)
Чак е доста дразнещо.
Пробвай да го смениш с нещо друго.

Успех със сайтчето! ;)

Благодаря за отговорите, и не очаквам да печеля пари. Ако исках да препечалвам, щях да се занимавам със ""cs scam.

Използвай системата е107,нз дали още я има,но първия ми сайт беше за цс с тази система,има всички нужни модоли за сървъри и т.н.,приятни дизайни,които лесно се редактират и ще се получи много по-красиво : )

Горе