P petrov321 Well-Known Member 27 Юни 2011 #1 здравейте, имам един домейн с ПР1 като напиша в google: HTML: info:domeina.org ми изписва: За съжаление не разполагаме с информация за domeina.org какво означава? Че не е валиден или?
здравейте, имам един домейн с ПР1 като напиша в google: HTML: info:domeina.org ми изписва: За съжаление не разполагаме с информация за domeina.org какво означава? Че не е валиден или?
тео Well-Known Member 27 Юни 2011 #2 От: Какво означава това или не е индексиран сайта или е блокиран или няма Г.кеш
тео Well-Known Member 27 Юни 2011 #4 От: Какво означава това докато не кажеш кой е сайта, няма как да разберем повече
P petrov321 Well-Known Member 27 Юни 2011 #5 От: Какво означава това кажете как да разбера коя от трите вероятности е
тео Well-Known Member 27 Юни 2011 #6 От: Какво означава това първите две можеш да провериш в ГУМТ, третата - ами търси си сайта по домейна и виж има ли "кеширана"
От: Какво означава това първите две можеш да провериш в ГУМТ, третата - ами търси си сайта по домейна и виж има ли "кеширана"
P petrov321 Well-Known Member 27 Юни 2011 #7 От: Какво означава това ГУМТ - какво е ? иначе като напиша домейна в гугъл не излиза въобще ... а това че го няма в гугъл, лошо ли е ?
От: Какво означава това ГУМТ - какво е ? иначе като напиша домейна в гугъл не излиза въобще ... а това че го няма в гугъл, лошо ли е ?