Аз си пиша индивидуално с всеки, верно че е много работа, но в благодарсвеното писмо питам дали менажира и други сайтове, та да измислиме нещо. :roll:
А ти автоматичната сами при сент-а я използваш, имаш ли си авто-риспонд? Ако да какво им казва? Щото то тук започва пазърлука ако и двамата искате и имате страници с голям PR.
А и всеки един е с различен манталитет. А и са много поласкани когато не си комуникират с машина/софтуер, по са отворени да те аднат, защото си ги контакнал лично. Аз примерно не обръщам много внимание на тези автоматични, защото ме е контактнал и иска линк размяна, До тук ОК, но като му напиша че искам да ми покаже къде ще излиза линка ми и да ме прибави първи щом е толкова заинтересован, обикновено е глас в пустинята. Никой не ми връща и аз естествено си мисля че е софтуер, и собственика не си проверява често и-мейлите. Кофти за него.
Но хубавото им е че обхващат голям брой собственици на сайтове, аз не се учудвам че имаш такава конверсия на изпратени/приети. Но и аз в началото съм като софтуера, няма разлика.
----------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing