Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

testkiwi

Well-Known Member
Интересно ми е просто?

Или какво ще си самоподарите за нова година примерно? Да премерим виртуални мишки и кой колко е работил през годината и какво ще си купи сега е време да се похвали :D

Айде и да стане по-интересно, направете равносметка на годината за Вас ако искате.


Аз получих 2 плюшени играчки, буркан кисели краставички (сериозно, аз исках) и ароматизатор за кола. Доволен съм :) Подарих два парфюма.

А годината беше супер за мен лично, много съм доволен както в професионален план, щото намерих точни хора, с които да си бачкаме заедно по много неща, както и по стари, така и по много нови и неподозирани лично за мен ниши, хоризонти и неща (ако четат - ей, бастуни, много въ уважавам да знаете), което е голяма рядкост в днешни дни. Особено доволен съм обаче и в личен аспект. Ама айде стига толкова, че много хубаво не е на хубаво :) Нищо ми не трябва от новта година, всичко си имам, честно!


Айде, толкоз от мне, ако няма друга теме и искате да се похвалите или да се оплачете, да нахраните някой гъз - тук е мястото :D

Поздрави и весело изкарване на нова година
 
Последно редактирано:
От: Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

Аз получих русо руско - главно :p
Годината завърши доста добре и неочаквано.
Нови идеи ми се стовариха на главата и придобих изключително много знания както и приятели.
Аз пък си пожелавам новата година да върви с пълна пара както тръгна края на тази :)
 
Последно редактирано:
От: Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

2012... Тръгна ми страшно на криво конкретно първия ден. Иначе като цяло за мен си беше много добра година. В професионален план мисля че си беше само нагоре. Захванах се с доста нови проекти които се надявам да успея да доразвия през 2013. Старите такива пък белязаха задоволителен ръст. Всяка година ми е все по-интересна от предишната научавам все повече неща идват ми много идеи и всяка година % онлайн доходи спрямо оффлайн расте което само ме радва.
В личен план не бих казал че има особена промяна все същите приятели. И половинката е същата вече през последните 5 годинки.

Пожелавам на мен и на всички готини хора тук 2012 да е по-хубава от 2011 и много по-лоша от 2013 година.

Желая Ви весело посрещане на Новата Година!
 
От: Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

2012 беше много израстваща за мен. Тръгна ми с добиване на много опит, после цяло лято го разивах, есента имах възможност да пътувам и да се занимавам с младежки дейности ( порасналите младежи, са също младежи ). Развих няколко проекта, сега в края на 2012 съм захванал още един, пък дан 2013 е на сполука :D

Подаръци доста, най-важния за мен - хубава раница, не за друго, но защото съм активен човек, постоянно ходя на някъде и е хубаво човек да има хубава раница :)
 
От: Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

Получих яке и пръстен. Подарих самобръсначка и комплект чаши.
Иначе 2012 не ми беше от най-добрите години. Да се надяваме, че 2013 ще е по-добра.
 
От: Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

Аз получих един по-дебел...и съответно подарих подобен и леко четвъртит

Равносметката за годината - Започна като на куц кон, премина през 3-4 вида куци чифтокопитни, и завършва като на куцо магаре :D
 
От: Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

Аз получих няколко подаръка от моите любими аксесоари - химикал Parker, антирефлекторни очила с Carl Zeiss оптика, часовник Pierre Cardin и парфюм Terre d'Hermes, за който съм много доволен, тъй като го няма все още в БГ. Съответно подарих телефон, парфюми и малко дрешки. Иначе годината беше доста ползотворна и макар разликата между приходи и спестени средства да е доста голяма, се радвам, че оборота беше голям и похарчените средства са допринесли за красиви спомени, а все пак само това ще ни остане някой ден.
 
От: Какво получихте за празниците? И равносметка на годината.

Годината беше ИДЕАЛНА :)
 

Горе