Какво се случи с форума днес

coolice

Owner
reetings,

Tonight at 10:30 We had a major network outage on our distribution
switch on the NE datacenter. Therefore all the servers with their ID
starting by NE are now unreachable.

We took immediate measures to solve this situation as soon as possible.
We are working hard on retablishing the connectivity asap. We have no
ETA for now.

If the service is back online, it can be only temporary as we are still
working on the network.

As soon as the issue is completely solved, we will contact you again.

Thank you very much for your comprehension and patience.

Best regards,

iWeb Technologies inc.[.iweb.com]

Общо взето накратко нощния съпорт явно не успя да оправи нещата и отнесе много хранилка в коментартите

blog.iweb.com/en/2012/02/incident-network-infrastructure-14/9769.html

Колко сървъра бяха засегнати iWEB-NE 31,000 s.f. 20,000 Servers N/A 85%

От: Какво се случи със форума днес

Браво, че всичко е ок понже лека дупка имаше в ежедневеито прекарано в нета

От: От: Какво се случи със форума днес

Браво, че всичко е ок понже лека дупка имаше в ежедневеито прекарано в нета

Направо да се чуди човек какво да прави цял ден на работа :rolleyes: :rolleyes:

От: Какво се случи с форума днес

Важното е, че вече всичко е наред :) Админите, ще пия една бира за здравето на форума след малко :beer::p

Аз пък съм вкъщи и съвсем изперках :) Дори си събудих регистрацията в другия форум ....

От: От: Какво се случи със форума днес

Направо да се чуди човек какво да прави цял ден на работа :rolleyes: :rolleyes:
Кво говориш ти. Едвам го преживях и аз. :) С постване тук се разтоварвам и днес само стрес. :)

Ако нещо в бъдеще има, може да се информирате тук: http://www.facebook.com/groups/44767532545/ , Скоро ще има и страница. ;) Обещавам. :)

Аз по навик на 20 минути натисках букмарк-а за нови мнения и все греда :Д Изкуках от скука цял ден :)

...заеби, всички са изтрещели по тоз форум...остави, че и аз бях същия като хората по-горе, явно болестта е еднаква за всички :)

Но така трябва да бъде! Има ли полза от нещо, усеща ли човек че може да се развива, да бъде полезен, да му бъде полезно...без това не ни останаха много места, които да са наистина полезни и да черпим опит и идеи.

И аз цял ден рефрешвах ...голяма мъка беше. Така съм привикнал, като си работя нещо да следя какво става тука, цялата организация ми се съсипа:)

От: От: Какво се случи с форума днес

Така съм привикнал, като си работя нещо да следя какво става тука, цялата организация ми се съсипа:)
Абсолютно същото:). Като ме хване бяса от някоя монотонна работа, спасението ми е да порегледам форума за разтоварване. После пак на тръстиката:)

От: Re: Какво се случи с форума днес

Аз по навик на 20 минути натисках букмарк-а за нови мнения и все греда :Д Изкуках от скука цял ден :)
Това е силно, хаххаха.

Представи си на админите какво им беше цял ден. ;) Че и телефонни любови. :)

Дано не се повтаря, никога, че депресия. :)

Радвам се, че всичко е наред! При мен от вчера късно вечер (вероятно след полунощ - не следя времето) ми изчезна форума, опитвах с различни браузъри и IP-та. Досетих се, че е DNS, тъй като и други сайтове не ми се отваряха. Aleха-та също имаше частичен проблем.

А бе и аз не очаквах, ама и на третия път, след който не успях да вляза, ми стайна доста тъпичко. Това навика си е страшна работа :)

Вече имаме, група: http://www.facebook.com/predpriemach

Да ние е честита, всеки ще може да качва и да споделя там каквото иска, ще е като сателит на форума. Ситуации като днешната ни подксазаха, че искаме да казваме на хората какво се случва. :)

Re: От: Какво се случи с форума днес

Вече имаме, група: http://www.facebook.com/predpriemach

Да ние е честита, всеки ще може да качва и да споделя там каквото иска, ще е като сателит на форума. Ситуации като днешната ни подксазаха, че искаме да казваме на хората какво се случва. :)

Поправка - страница.
Групата я имаше от доста време, но страда от липса на активност.

нали знаете: оценяваме истински нещо чак когато го загубим... :|

и аз се чудех цял ден какво става, добре че вече е ок форумчето :)

Горе