Какво стана с оня мърляч с българксия фейсбук ?

AMOUN

Well-Known Member
Че не мога да се сетя кой му беше сайта..
скоро не са ли го давали по новините пак ?

От: Какво стана с оня мърляч с българксия фейсбук ?

http://lifebox1.com/

кажи на теб дали ти зарежда :D

сигурно сървъра е претоварен

Не зарежда да, човека явно прави яко пари. С толкова много потребители ...

Тоя сайт отдавна не работи. Пари пари колко пари ще е направил там в дните когато имаше реклама по телевизия след това сичко замря.

аз искам обяснение от нова и битиви за ко парадраха тоя сайт ?
всисъл ок да покажат някой готин сйт нали да ама защо
показаха началните напъни за интернет реализация на някакъв невежа?
сложил два скрипта и вече големия гурур на бг нета?
изобщо да ми обяснят кой ги подлъга

Не че толко някой ги е излъгал според мен, ами те просто са си такива .... от тия дето мислят, че Google = интернет. Нали ги знаеш

Не разбрахте ли, че направиха реклама на Фейсбук.

Колко пъти се чу думата "Фейсбук" по новините? Броите ли колко пъти по новините казват "Google", "Facebook", "Бойко Борисов"? От Господари на ефира му се кланят най-много (гледам слагат навсякъде портрета му като портрет на съветски диктатор в СССР).

Да даде някой малко инфо, че не съм наясно със случая :) Благодарност.

Опитват се да са модерни.
Майка ми и баща ми се впечатляват да, Факт!
И баща ми като се прибера ми вика:

- Я кажи ся тва Фейсбук какво е?

И аз освен да му кажа:
- Ми една голяма селяния

друго не знам какво да му отговоря...

Да даде някой малко инфо, че не съм наясно със случая :) Благодарност.

http://www.btv.bg/news/story/146974

Някакъв малдеж инсталирал една жумла, и то и с някакви модули, за които не си е платил до колкото чух. И тия от бтв то лудите го направиха национален герой по някакви неведоми причини.

Ха, накъде хвърчим, божее.. сигурно са си помислили, че българин е създал нещо велико. :Д

При мен е: "The server at lifebox1.com is taking too long to respond."

Абе аз вече каквото гледам по новините знам, че яко са назад с инфото. Тия една нормална новина за информационните технологии не успяха да направят като хората.
Шибани олигофрени...само глупости гледаме по ТВ-то последно време. Нищо читаво не са дали, ебати смотаните репортери и журналисти си имаме. А тоя с тоя сайт
напртаво разцепи. Не искам да злоратствам, но какво по дяволите успя да спечели така скъпото ефирно време на Нова и БТВ. Прости по целия череп, баце. :)

Сега нека всички си направим по една лоша ... и да помислим, защо няма повече такива новини, да ни пълнят скапаняи ефир. :) Аз почвам. :)

И моите родители бяха впечатлени....

поне благодарение на и това успяхме да измерим резулата от това да ти дадът саита по бтв новините и да кажат че е новия феисбук

5000 уникални в първите дни (да не кажа само първия) и после падад до 200 поне долкото беше измерило тикстото (и това за сайт за масовата публика)

което доказва колко по ефективана е интернет рекламата от телевизионата .... ама дано повечко бранд менижъри се светнат

От: Re: Какво стана с оня мърляч с българксия фейсбук ?

На кой му пука за ефективността?
Всъщност проблема е, че за болшинството мениджъри интернет е място изпълнено с лапетии, които си пускат поредния безмислен сайт. А на лапетиите им стигат по някой друг долар на месец за джобни.
За съжаление много от "големите" (на възраст) админстратори се държат като деца и се радват на джобните като твърдят, че с много джобни ще правят сериозен бизнес.
А този deathbox4 така и не разбрах нито как работи, нито кой изобщо се хвана сериозно да го посещава. Щом реални услуги и съдържание липсват, а вместо тях има само "елате да ви съберем в нашия обор", то тогава хората си заминават рано или късно колкото и мощна брандова реклама да въртят по телевизията.

Горе