Разбирай, че много кофти се е развила и авторът им мисли, че е негатив за тях. Случва се....все пак е рекламна и има правото да я премахне, ако не е доволен от резултата от нея.
Не съм запознат с темата. Просто ме потърси и помоли да я премахнем.
Банко, никога не бих си позволил да критикувам, но се замисли колко "рекламни" теми на прохождащи хостинг доставчици са обърнати на цирков хейт и нито една не е премахната. Келешундери с никове, които ме върнаха във времето на mIRC и 90-те пробутват автоматизирана услуга изведнъж решиха, че е зле за маркетинга на услугата и поискаха да се махне тема, която вече се беше ранкнала добре .
Пешо, знам, се модерират. Тази тема също можеше да бъде от тези - модерация при заявка. Но в един момент явно се е изтървал коня и получих съобщение и репорт, че искат да си я оттеглят. Всеки автор след репорт може да си освободи темата от ненужен хейт и офтопик. Но уви, някак не се случва и после се стига до тук. Услугата може да се върне при желание на автора + да се измодерират някои ненужни мнения.
От майтап не отбират. Вместо да излязат с едно обяснение на всички бъзици се покриха. Няма лошо, сега аз не знам да си спирам ли сайтовете да не ме изхахорят :evil: