webstil
Well-Known Member
Интересно ми е да чуя вашите мнения. Имам налазен от пингвин сайт, доста усилия вложих, но не съм се измъкнал. Реших, че ще правя нов сайт, но този не искам да го трия и без това съм го платил за още 1-2 години. Чудя се, ако реша да му сменям нишата какво ще се получи. Говорим за онлайн магазин, до сега съм продавал да речем дрехи и сега сменям на техника или пък на нещо по-близко до дрехите като аксесоари , там очила, гривни и т.н. Но същевременно запазвам и старите артикули, че и към тях има не малко линкове. Какво ще се получи? Току виж пък в новата ниша, заеме не лошо място и измъкна пингвина. Сайта има входящи линкове от към 250 pr2+ домейни.
Отделно как би се отразил линк от този наказан сайт, към новия ми сайт в същата ниша? Говоря за линк, а не за реф. на домейна?
И последен въпрос, към сайта имам и блог с около 30 статии. Ако ги махна оттам и след месец да кажем ги кача на новия сайт, дали ще минат за уникални?
Отделно как би се отразил линк от този наказан сайт, към новия ми сайт в същата ниша? Говоря за линк, а не за реф. на домейна?
И последен въпрос, към сайта имам и блог с около 30 статии. Ако ги махна оттам и след месец да кажем ги кача на новия сайт, дали ще минат за уникални?