От: Какъв трафик прави най-големия ви сайт?
Да, тези варианти вършат работа, НО на по-големите сайтове и на хората с повече пари
.
Просто от гледна точка на средно статистическия българин няма смисъл да платиш за подобно нещо, ако сайта ти има малко трафик(Потребители, посещения, импресии и т.н.). Подобно е мнението и на повечето от колегите в форума(предполагам). Ако вече имаш много сайтове е по-добре да си вземеш едно сърварче, най-добрия вариант е, нает сървар, защото за да подържаш собствена машина ти трябват много ресурси от гледна точка на интернет, местоположение и време.
Мога да ти дам пример с мен, аз съм намерил добър хостинг на които единственото ограничение е пространството(8гб макс), процесора и трафика не са от значение, там мисля да си оставя сайтовете докато не почна да права по 5000+ уникални на ден от главния си сайт.
п.п.
Също съжалявам за офтопика, но предполагам, че човека писал темата след като е с ограничен трафик си е отбелязал темата в отметка и следващия път когато влезне в сайта ще влезне директно в темата, за това отговарям тук, а не на ЛС.